Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Mathias Aaen

550 kr. for 55 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoFolkFunkFusionJazzKlassiskLatinMetalOperaPopPunkR&BRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Mathias AaenLinkedIn-profil for Mathias Aaen

Personlig beskrivelse

Stemmen er en stor del af vores personlige udtryk, om vi bruger den til sang, tale eller anden musisk udfoldelse. For mig, har musik altid været udgangspunkt for udtryk. Jeg har altid spillet klaver og sunget. Men begrænsninger i stemmen kan nogle gange føles som mure der ikke kan brydes igennem, og man bliver derfor aldrig bedre eller mere tilfreds med sin lyd.

I min personlige søgen efter forbedringer fandt jeg Complete Vocal Institute (CVI) og Cathrine Sadolins revolutionerende teknik Complete Vocal Technique (CVT). CVI og CVT har vunder stor indpas i Europa, USA og England som sangteknisk undervisningssystem, fordi det netop er konkret at bruge, og virker med det samme - hver gang!

Derfor, kan jeg efter 3 år kalde mig for Autoriseret CVT underviser, og jeg er yderligere uddannet med en 1-årlig sanger uddannelse fra Complete Vocal Institute. Tillige, er jeg igang med et PhD projekt med CVI omkring CVT.

Jeg har arbejdet med sangere fra mange forskellige kontekster lige fra store nationale og internationale kunstnere, til mindre up-coming bands og navne. Jeg har undervist på store danske teatre og musikhuse, og jeg har stået med solister som var helt nye til det med at synge.

Min undervisning er uafhængig af stilart, genre, teknisk niveau eller ambition, så om du synger klassisk, heavy-metal eller gospel gør ingen forskel. CVT arbejder med konkrete værktøjer til forbedring som virker her og nu i din sang og for din musikalske udvikling uanset niveau.


Mere information om mig og mit CV kan findes på:

http://www.linkedin.com/pub/mathias-aaen/40/aa5/6a9


Mere information omkring CVT og CVI kan findes på:

www.CompleteVocalInstitute.com

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mathias Aaen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mathias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

CVI
 • Authorised CVT Teacher, Complete Vocal Institute
 • 1 Year Singer Course, Complete Vocal Institute
University:

 • BA Marketing & Management Communication, Aarhus University
 • MA Corporate Communication, Aarhus University
 • PhD in knowledge Communication, BCOM

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR