Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Mathias Harbeck

150 kr. for 25 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkJazzPopRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er 25 år og rytmisk saxofonist. Jeg har spillet mange genrer,  såsom jazz, blues funk, balkan, pop og rock, samt i mange konstellationer, bl.a. big band, harmoniorkester og i mindre grupper.

Mit fokus som underviser:
Det skal være sjovt at spille musik, og mit fokus er derfor at skabe en glæde for instrumentet og for at spille musik. Igennem glæde kommer engagementet og derigennem lysten til at øve og blive bedre.

Da jeg er rytmisk saxofonist kan improvisation udgøre en del af undervisningen, hvis det ønskes. Improvisation er en god måde at lege med instrumentet på, samtidigt med at man træner ørerne. Hvis man vil spille i bands med andre, er det desuden et stort plus at kunne læse noder, og derfor vil undervisningen også have fokus på nodelæsning i takt med udviklingen af saxofonkundskaberne.

Undervisningen vil som udgangspunkt tage afsæt i jazz/blues/funk, men hvis der er andre genrer eller stilarter, der står en nær, kan disse selvfølgelig også inddrages i undervisningen.


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mathias Harbeck har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mathias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg studerer AM (Almen Musiklærer) på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium med saxofon som hovedinstrument. Det er en bred uddannelse i at undervise i musik fra babyer til kor/orkester.

Jeg underviser til daglig i Holbæk Garden og har herudover haft flere vikariater på musikskoler.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR