Mathias Molnar

100 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkHiphop/RapMetalPopPunkR&BRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Mathias Molnar

Personlig beskrivelse

Jeg underviser begynder og let øvede guitarister. Undervisning tager udgangspunkt i dit behov og hvad du gerne vil lære. Læringen kan indebære alt fra akkordspil, fingerspil, improvisation og soloteknik. Der er både mulighed for at blive undervist i akustisk og elektrisk guitar. Jeg har mulighed for at transportere egen guitar med til valgte adresse (dog kræver det at ekstra forstærker haves). Ellers kan undervisning foregå på Amager efter aftale.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mathias Molnar har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mathias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar i 8 år og det er mit hovedinstrument. Har studeret musik på musiklinjen på Ørestad Gymnasium og er nu i gang med et studie- og lydteknik kursus på Rytmisk Center. Jeg har planer om at søge ind på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København. Jeg har en god erfaring med de fleste genre, alt fra pop til metal, da jeg har spillet i mange bands og været i projekter af mange genre. Jeg har undervist elever på begynder niveau før, så det er ikke nyt for mig.
Mathias Molnar  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked