Mattias Søndergaard

200 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Favoritgenrer

AmbientBluesFolkFunkJazzPunkReggaeRockSoul

Personlig beskrivelse

Kære glade musikelskere og trommenørder

Jeg er en ung fyr på 24 med hjerte for rytmer, og jeg elsker at dele ud af det! Derfor tilbyder jeg trommeundervisning/sammenspilsundervisning hvad enten om du er øvet eller helt nybegynder.

Jeg kan tilbyde dig en fri og spændende undervisning hvor intet er forbudt, og hvor leg og nysgerrighed bag dit instrument kommer først! For først og fremmest handler trommer jo om at slå på skind! Jeg vil lægge meget vægt på udviklingen af din egen personlige lyd i dit spil alt efter hvor øvet du er gå i dybden med god trommelyd og teknik. Hvis du spiller i band/orkester kan jeg tilbyde dig at gå i dybden med kommunikation bag dit trommesæt, udtryk og evt. sceneskræk. Jeg har selv over 12 års band/sammenspils erfaring. Hvis du er helt nybegynder tager vi den fra bord og stol :-) 

Det vigtigste for mig er at du som elev føler dig tryg og tør stille alle de spørgsmål du har behov for, og naturligvis har lysten til at lære!

Undervisningen kan foregå hos dig, eller i mit øvelokale på Islands Brygge.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Mvh Mattias Søndergaard


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mattias Søndergaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mattias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Autodidakt 

Har modtaget undervisning på div. musikskoler i mine yngre dage, et år på K.U.B.A med sammenspil og Den Rytmiske Højskole. 


Musikunderviser Mattias Søndergaard

Kontakt Mattias

Kontakt Mattias gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked