Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Merete Elisabeth Tønning

250 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 1806 Frederiksberg C

Favoritgenrer

BluesFunkJazzKlassiskPopReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg har både en rytmisk og klassisk baggrund og underviser derfor i en bred vifte af genre og stilarter med udgangspunkt i dét som mine elever ønsker. Det er vigtigt for mig, at mine elever lærer den rigtige teknik, da det så bliver lettere at spille og sjovere at spille sammen med andre.
Jeg er desuden velbevandret inden for sammenspil og har både erfaring med big band, brass band, symfoniorkester samt mindre ensembler af forskellige genrer.
Jeg har rigtig god erfaring med at undervise børn helt nede fra 8 års alderen, men jeg underviser elever i alle aldre.
50min kan være lang tid for en begynder, så efter aftale kan vi sagtens finde ud af at lave en kortere lektion til en billigere pris.
Jeg håber at høre fra dig!
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Merete Elisabeth Tønning har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Merete Elisabeth kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har en Bachelor som Almen Musiklærer med hovedfagene basun, orkesterdirektion, rytmisk ensembleledelse, korledelse og musikpædagogik fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Jeg er nu igang med min kandidatoverbygning, hvor jeg specialiserer mig inden for basunundervisning og ensembleledelse.
Jeg har 3 års erfaring med at undervise basunelever.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR