Mikael Dybvald Kruse

100 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2000 Frederiksberg

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesPopReggaeRock

Personlig beskrivelse

Jeg er en ung guitarist, bosat på Frederiksberg, der brænder for musikken og har gjort det siden starten af mine teenage år. Jeg brugte det meste af gymnasietiden på at spille sammen med venner i forskellige bands, hvor det altid gik ud på at have det sjovt og få det til at lyde godt. Mit hovedinstrument, når jeg har spillet sammen med andre, har været den elektriske guitar, hvor jeg har fungeret både som rytme- og leadguitarist, afhængig af hvem jeg har spillet med, hvor den akustiske guitar har fyldt mest, når jeg har været på hjemmefronten. Jeg interesserer mig for mange forskellige genrer, men holder mig mest indenfor den lidt rockede del, når jeg spiller og skriver - herunder alternative, pop/rock, grunge, soft og lignende.

Jeg kan tilbyde undervisning i guitar for begyndere og let øvede. Der vil være mulighed for at låne en akustisk guitar, så du ikke nødvendigvis behøver slæbe din egen med. Skulle der være en gang eller to, hvor du ikke har mulighed for at komme til mig, burde det kunne aftales at jeg kommer til dig, uden større problemer.

Undervisningen vil tage udgangspunkt i standardakkorder (eller lignende, så du får mulighed for at udvikle dig, ud fra dit nuværende standpunkt) og hvilken type musik du gerne vil spille - gerne sange som du selv foreslår.

En prøvetime kan arrangeres, så vi kan se om du kan lære noget af mig ;)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikael Dybvald Kruse har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikael kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar de sidste 7 år, hvor jeg startede med at øve mig for mig selv i et halvt års tid og så siden begyndte på en ungdomsskole, med ugentlig undervisning. Jeg brugte det meste af gymnasiet på musik med forskellige bands - herunder vores skoleband, der spillede ved forskellige lejligheder. Jeg har gået som elev på en højskole, hvor jeg, med stor succes, begyndte at undervise nogle af mine med studerende i grundprincipperne omkring guitaren.

Musikunderviser Mikael Dybvald Kruse

Kontakt Mikael

Kontakt Mikael gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked