Mikkel Olsen

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 4100 Ringsted

Favoritgenrer

AmbientBluesElektroniskFunkFusionHiphop/RapKlassiskPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er en 32-årig musiker med ca. 10 års erfaring indenfor musikproduktion og IT-support(både hardware og software). Ifm. musikproduktion har jeg arbejdet med følgende programmer; ProTools, Cubase og Nuendo, Sonar, Reason og Logic. Jeg tilbyder undervisning i computerbaseret musikproduktion i alle førnævnte musikprogrammer samt rådgivning ifm. valg og køb af hardware, software og studieudstyr. For mere information se også min hjemmeside: www.musikpc.dk
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Olsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Siden min HF-eksamen har jeg, ved siden af musikken, arbejdet som teknisk supporter ved forskellige IT-butikker. Jeg har således oparbejdet gode kompentencer indenfor vejledning og rådgivning af alt der har med IT-hardware/software at gøre. Min hovedinteresse er DAW-systemer og audio-sequencer software samt effekt/instrument-plugins osv, og jeg har hjulpet mange igennem tiden med køb, installation og opsætning af computersystemer til musikproduktion.
Musikunderviser Mikkel Olsen

Kontakt Mikkel

Kontakt Mikkel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked