Mikkel Olsen

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 4100 Ringsted

Favoritgenrer

AmbientBluesElektroniskFunkFusionHiphop/RapKlassiskPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er en 32-årig musiker med ca. 10 års erfaring indenfor musikproduktion og IT-support(både hardware og software). Ifm. musikproduktion har jeg arbejdet med følgende programmer; ProTools, Cubase og Nuendo, Sonar, Reason og Logic. Jeg tilbyder undervisning i computerbaseret musikproduktion i alle førnævnte musikprogrammer samt rådgivning ifm. valg og køb af hardware, software og studieudstyr. For mere information se også min hjemmeside: www.musikpc.dk
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Olsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Siden min HF-eksamen har jeg, ved siden af musikken, arbejdet som teknisk supporter ved forskellige IT-butikker. Jeg har således oparbejdet gode kompentencer indenfor vejledning og rådgivning af alt der har med IT-hardware/software at gøre. Min hovedinteresse er DAW-systemer og audio-sequencer software samt effekt/instrument-plugins osv, og jeg har hjulpet mange igennem tiden med køb, installation og opsætning af computersystemer til musikproduktion.
Mikkel Olsen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR