Mikkel Steen

250 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkHiphop/RapMetalPopPunkR&BReggaeRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Mikkel SteenMySpace-profil for Mikkel Steen

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Mikkel og er uddannet guitarist på GIT (guitar institute of technology) i L.A. Jeg har selv fået undervisning af bla. Scott Henderson, TJ Helmerich, Danny Gill, Mike Stern, Jonas Krag, Aske Jacoby.
Nåede lige at blive proffessionel musiker og underviser inden jeg fik en ret alvorlig nerveskade o ryggen i 2005. Så måtte tage et par år på standby før jeg fandt en måde at genoptage øverutinerne. Jeg elsker at undervise og underviser nu som skånejob.
Jeg har sammenlagt undervist i 25, har rigtig meget erfaring og mine elever oplever ofte god udvikling som selvfølgelig står i kontrast til elevens egen indsat. Underviser på alle niveauer, alle aldre, de fleste genrer og lytter gerne sange og riff af for mine elever. Det vigtigste er musikken og derefter kommer de "egenskaber" der skal tilegnes for at opnå det niveau man ønsker. Egenskaber er f.eks. ting som tone, rytme, teori, timing og diverse teknikker som picking, bending, legato osv . Undervisningen tilpasses selvfølgelig den enkelte elevs ønsker, stilart og niveau. Motivation er vigtigt så alt efter behov kan vi tage udgangspunkt i ting du ønsker, så det hele ikke ender i kedelige øvelser. Der kommer søelbfølgelig et punkt hvor det kan være nødvendigt at øve en del forskellig teknik, for at komme over et punkt. Første time 150 kr. derefter 250 kr. i timen. Tjek www.myspace.com/mikkelsteen https://www.facebook.com/pages/Mikkels-Guitar-Crib/(telefon skjult)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Steen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Privatundervisning hos en række danske professionelle guitarister 1996-1998
Musicians Institute i Los Angeles (GIT)
30+ års band og live erfaring
Jeg startede med at have guitarelever for 25år siden. De første 8år var det mest på opfordringer fra guitarister der syntes jeg lavede noget de kunne bruge. Senere jeg der indtægt i det, da jeg ønskede at supplere indkomst fra live job.

Musikunderviser Mikkel Steen

Kontakt Mikkel

Kontakt Mikkel gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked