Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Mikkel Vestergaard

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Instrumenter

Favoritgenrer

PopRockWorld

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Mikkel Vestergaard og er 22 år gammel. Jeg har spillet guitar i 10 år, og har spillet rigtig meget, både i band og alene. For tiden spiller jeg som solomusiker til fester og på barer i weekenderne.

Jeg tilbyder undervisning til voksne og børn som er helt nye inden for guitarspil, men også til folk som måske har spillet et års tid men aldrig er kommet videre.

Jeg kan tilbyde undervisning i akustisk guitarspil, fingerspil og simple skalaer. For mig drejer guitaren om at kunne spille en masse sange, og lærer at forstå guitaren så man selv efter undervisningen kan bygge videre på sit guitarspil.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Mikkel Vestergaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Mikkel kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg læser til folkeskolelærer og har arbejdet en del som lærervikar, så jeg har en masse erfaring med at lære fra mig. På den musiske front, har jeg undervist mange de sidste par år i at spille guitar, hvilket også har ført til at jeg har skrevet min egen "lær at spille guitar" bog.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR