Morten Mariegaard, København V

130 kr. for 30 min.
1676 København V

Morten underviser i

Mortens favoritgenrer

BluesDiscoFunkHiphop/RapMetalPopPunkR&BReggaeRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Morten MariegaardLinkedIn-profil for Morten Mariegaard

Personlig beskrivelse

Hej! Jeg er en glad dreng på 33 år der til dagligt arbejder i 4sound. Jeg startede selv med at spille ved en privatunderviser som jeg var super glad for, og nu er det tid til at give bolden videre. Jeg tror på at musik skal være sjovt og lystbetonet, så det vil min undervisning selvfølgelig også afspejle. Vi gennemgår emner/teknikker/sange/teorier som DU har lyst til at lære!

Jeg spiller guitar og bas i forskellige sammenhænge inden for rock, funk, metal, pop, americana og r&b.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet musik siden jeg valgte det som valgfag i 4. klasse, og har ikke kunnet slippe det siden. Jeg er primært "uddannet" i øvelokalerne og på scenerne, men ca. 3 års privatundervisning samt ophold på både musikefterskole og -højskole er det da blevet til. Dermed befinder jeg mig på et musikteoretisk niveau som tilsvarer en MGK/starten på konservatoriet.

Derudover har jeg stor erfaring som pædagog og har altid været "god" til børn. Men det betyder selvfølgelig ikke at jeg ikke også underviser voksne ;-)

Men send mig en besked og så tager vi den derfra.

Kom i kontakt med Morten

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Morten gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser