morten s. christensen

200 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 3460 Birkerød

Favoritgenrer

BluesJazzKlassiskLatinPopReggaeSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg underviser på alle niveauer og i alle stilarter. Både pop, jazz, reggae og klassisk klaver. Vi beskæftiger os også musikteoretisk med vores sange, hvor vi finder ud af hvor der kan spilles solo, hvor der starter et kor og hvor mange takter der er i blues - herunder Sandu, St.Louis BLues, Blues for den gyldene Freden og Old Man River. Vi arbejder med følelse og angreb på klaveret, frasering og musikalsk omtanke og arbejder også med improvisation, skalaer, fingersætning, stride, voicings, gode beliggenheder og rytme.

Når vi spiller klassisk klaver har vi: 1. Temapræsentation 2. Fortspinnung. 3. sekvens og 4. evt. modulation til anden toneart. Vi vil prøve at se på klassikerne og lade os inspirere til at improvisere, så det ikke kun er i jazz.

Endelig er der mulighed for at spille viser fra det hjemlige med akkompagnement, så hvis der er folk at spille sammen med, kan vi finde nogle stykker at improvisere over.

Enhver opfordres til at medbringe det musik, han og hun kan lide og føler sig bedst tilpas med.

Henvendelse til Lena Becker, Birkerød Fritidsskole. Tlf.(telefon skjult)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

morten solmer christensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra morten kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

JEg er uddannet cand.mag. i musikvidenskab og har alsidig erfaring fra forskellige bands og konstellationer. Jeg har primært spillet jazz i trioer og grupper og har medvirket i forskellige koncerter med kor og big bands som pianist og som sanger. Jeg har bl.a. spillet klaver for SKovlundekoret med et program af Debussy og lidt jazz. Desuden er jeg ved at uddanne mig som organist.

Musikunderviser morten solmer christensen

Kontakt morten

Kontakt morten gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked