Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Nana Cecilie Bøvling

250 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkJazzPop

Sociale medier

Facebook-profil for Nana Cecilie Bøvling

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Nana Cecilie og er i gang med at uddanne mig i rytmisk sang fra Det Jyske Musikkonservatorium. Jeg uddanner mig samtidig i Sang, Dans & Spil (SDS) da jeg går på linjen Rytmisk musik og bevægelse (RMB) - da jeg mener kroppen har stor betydning for musikaliteten og særligt omkring stemmen.

Jeg er meget engageret i mit band The Embla - som pt er i gang med at indspille et album som udgives til februar. Tjek vores facebookside (facebook.com/theembla) eller lyt evt til lidt af musikken her.

Vi kommer til at tage udgangspunkt i hvad du har lyst til, men jeg vil hellere end gerne også komme med inputs til hvad der kunne være godt at lære.

Jeg kan undervise i sang, begynder-klaver, begynder-percussion og SDS

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nana Cecilie Bøvling har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nana Cecilie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg går på andet år på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus på linjen Rytmisk Musik og Bevægelse, med sang og SDS som hovedfag.

Før jeg startede på konservatoriet gik jeg på MGK (Musikalsk Grundkursus) hvor jeg samtidig arbejdede som underviser i klaver og sang i musikbutikken Music2you i Viborg. Derudover har jeg/har haft undervist flere elever privat.

Kontakt mig her eller på mail: nanacecilie@gmail.com

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR