Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Nicklas Ejby Pedersen

175 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 7000 Fredericia

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkPopRock

Sociale medier

Facebook-profil for Nicklas Ejby  Pedersen

Personlig beskrivelse

Drømmer du om at stå på scenen og spille det fedeste rock, folk, pop, (indsæt genre),  drømmer du om at kunne spille/udtrykke alt det musik du løber rundt med inde i hovedet, vil du sidde ved lejer bålet og spille en masse covernumre, eller noget helt fjerde? Så er du havnet det rigtige sted!

Jeg har spillet guitar i 11 år og jeg har erfaring med undervisning af guitar og bas i knap 4 år. jeg er 22 år og  jeg underviser nybegyndere og let øvede. Undervisningen vil blive tilpasset elevens ambitioner og ønsker. Det er typisk eleven der vælger det musik der skal spilles, og ud fra det musik vedkommende vælger, bliver undervisningen tilrettelagt. 

De 175 kr. går til 60 mins undervisning + forberedelse til hver time. derudover har jeg altid ekstra, helt nye, strenge liggende til både guitar og bas som eleven har adgang til. Derudover står jeg til rådighed 24 timer i døgnet, hvor eleven kan kontakte mig, hvis vedkommende har et spørgsmål. 

Er der andet, så tøv ikke med at kontakte mig på tlf. eller e-mail.

mail: ejby@live.dk

Tlf.: 29 85 67 92

Hvad andre siger: 

Middelfart d.30/1-2014

Nicklas har undervist vores søn Jacob (10 år. red)  i Giutar i et år.

Jacob har været glad for at komme hos Nicklas, som har været god til at undervise og støtte ham når nye og svære ting skulle øves igen og igen. Hvis der har været tvivl imellem to lektioner har Nicklas altid svaret på spørgsmål aftener eller weekend. Samtidig har Nicklas altid været åben for input fra Jacob eller os forældre hvis vi har haft en idé til en sang som skulle afprøves.

Nicklas udstråler ro og overskud, det har været rigtig godt for Jacob, som kan være i tvivl om sin egen kunnen. Vi har altid kunnet mærke optimisme når Jacob har været til undervisning . Ingen tvivl om at Nicklas er rigtig god til unge mennesker. Han forstår uden tvivl at få det positiv frem og dermed troen på at alt godt kommer til den tålmodige.

Vi som forældre har altid været trygge ved at aflevere Jacob hos Nicklas, som ikke kun er en fremragende lærer men også en ung mand med sund fornuft og gode værdier.

Marianne og Torben Koch-Hansen

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nicklas Ejby Pedersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nicklas Ejby kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Gymnasial: Musik B Niveau, Afgangskarakter 12/12 (12 praktisk, 12 teoretisk)

4 års Guitarundervisning af nybegyndere til letøvede

Spillet guitar i 11 år

sunget 6 år


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR