Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Nicolai Kjærgaard

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkFusionJazzLatinPopPunkReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg er rytmisk guitarist (elguitar) og har gået 2 år på MGK i Kolding (Musikalsk Grundkursus). Jeg skal efter sommerferien starte på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg, med elguitar som hovedinstrument. Jeg har spillet guitar i 10 år, og igennem disse har jeg spillet mange forskellige genrer såsom rock, pop, funk, soul/R&B og jazz/fusion. Jeg har undervist i 4 år på en privatskole i Vejle, hvor jeg har undervist børn fra 2. klasse og opad, med forskellige ambitioner, ønsker og personligheder. Her har jeg undervist i guitar, bas og sammenspil. Samtidig har jeg også kompetencer indenfor hørelære, hvis du ønsker at øve dit gehør osv. Jeg kan også undervise i begynderklaver. Jeg har gennem min tidligere undervisning erfaret, at det er elevens ønsker som skal opfyldes. Så om du gerne vil lære guitar til lejrbålet, eller mere kompliceret materiale, eller noget tredje, så er jeg klar til at hjælpe dig. :-) Musik skal være sjovt!
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nicolai Kjærgaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nicolai kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Før jeg startede på MGK, gik jeg til privatundervisning i 4 år, med forskellige undervisere. Jeg har haft i gymnasiet haft Musik på A-niveau og MGK i Kolding i 2 år, hvor jeg har fået et godt teoretisk og musikalsk fundament. På MGK har jeg fået undervisning i guitar, klaver, hørelære, teori og sammenspil. Jeg skriver også eget materiale, som er indenfor jazz/fusion-genren. 
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR