Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Nicolaj jensen

350 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2800 Kgs.Lyngby
  Lokale: 1432 København K
  Hos elev (Kørsel: 100 kr.)

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkMetalPopPunkR&BReggaeRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Nicolaj. Jeg er guitarist og har igennem mange år, bevæget mig i flere forskellige genrer såsom pop, country, blues, punk og metal, men har min helt store interesse plantet dybt i rockens verden.

Jeg har i mange år spillet i forskellige bands og er nu guitarist i SUPERLOADER. Derudover fungerer jeg som "sideman" ved live koncerter i et par andre bands. Jeg har derigennem tilegnet mig en masse erfaring med liveoptræden og performance, hvilket for mig er en stor del af det at være guitarist.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på dit personlige udtryk, din lyd og din forståelse af musikken.

Er du helt ny på en guitar, er vores primære fokus selvfølgelig på den helt basale kunnen, forståelse og teknik, men det er også vigtigt, at vi sammen finder ud af, hvor du drømmer om at komme hen i dit nye liv som guitarist.

Undervisningen kan foregå enten hos mig privat, i mit lokale på Refshaleøenemme eller hjemme hos dig (her tager jeg dog 100kr. oven i prisen, for at dække transportomkostninger og tid).

Husk, alle kan lære at spille på guitar, så tøv ikke med at komme igang! Skriv endelig hvis du har nogen spørgsmål.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

NicolajSkriv anmeldelse

Anmeldelser

Nicolaj jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nicolaj kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har gået 3 år på MGK (musikalsk grund kursus) med guitar som hovedfag. Derudover har jeg modtaget undervisning fra forskellige topdygtige guitarister og deltaget i forskellige kurser og masterclasses.

Som helt ung har jeg gået på musikefterskole og haft musik på højniveau i gymnasiet.


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR