Niklas Jensen

500 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 1322 København K

Favoritgenrer

Klassisk

Personlig beskrivelse

Jeg er den meget teknik og ergonomisk fokuseret lærer, der vil hjælpe din teknik til at blive en afslappet, og samtidig kontrolleret teknik. Jeg kan lærer dig adskellige teknikker, og hvordan du bruger dem bedst. Hvis du er nørden, der ønsker at blive den vildeste rudimental drummer, så kan jeg også hjælpe dig på vej der. Jeg kan absolut alle 40 american rudiments + langt de fleste hybrid rudiments og hvad der nu findes i den dur. Hvis du også ønsker at lære og læse noder, kan jeg også hjælpe dig her. Især til hvordan du kan læse de sværreste og mest kryptiske lilletrommenoder kan jeg hjælpe dig med. Jeg underviser oftest i lilletromme-teknik. Men det viser sig at være rigtig godt for både marchtrommeslagere, trommesæt og klassisk slagtøjs folk, at gennemgå de mest banale teknikker som paradiddler og drags osv. Teknikkerne er trommeslagerens værktøj til at spille godt og afslappet - og sommetider hurtigere. De skal hjælpe trommeslageren at udnytte sine muskler rigtigt - og det kan jeg vise dig hvordan man kan gøre. Jeg har et par konkurrence solo-titler i bagagen på solo-lilletromme. Senest har jeg vundet "Best Snare drum" i  2011, Indoor Percussion Europe(IPE), som står for det europæiske mesterskab for Rudimental drumming. Ellers rent professionelt, har jeg også arbejdet i Søværnets Tamburkorps, og har også rigtig meget orkestererfaring fra andre bands osv. Jeg vil skyde på, med de her ting i posen, at hvis du skal stille op til en konservatorie-optagelsesprøve - så kan jeg også hjælpe dig med at varme op til det! Både teknisk og musikalsk selvfølgelig. Så ring, eller skriv endelig hvis du er interesseret, og gerne stil spørgsmål hvis du er i tvivl om noget! :) Jeg er ikke helt uddannet, men studerer musikvidenskab på Aarhus Universitet. Første time ved hver elev er altid gratis! :) Så kan vi også sammen vurdere, om det trommeundervisning jeg kan tilbyde er noget for dig :)
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Niklas Jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Niklas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Musikvidenskab Aarhus - Bachelor

Musikunderviser Niklas Jensen

Kontakt Niklas

Kontakt Niklas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked