Niklas Meldgård

150 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 8200 Århus N

Instrumenter

Favoritgenrer

FunkRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Niklas Meldgård og er 21 år gammel. Jeg begyndte at spille trommer som 7 årig, da jeg ikke kunne sidde stille ved spisebordet. Der skulle trommes på alt og alle. Derfor besluttede min forældre at jeg skulle gå til trommeundervisning og det var en god løsning.

Jeg har fået trommeundervisning i 10 år på Herning Musikskole. Udover det har jeg gået på Musiklinjen på Midtjysk Efterskole og derefter Herning Gymnasium med Musik A.

Siden da har jeg spillet i forskellige sammenhænge og i forskellige bands. Jeg har spillet meget rock, men nu spiller jeg i et Soul/Funk band i Århus N.

Musik skal først og fremmest være sjovt og desuden skal musik gøre at du glemmer tid og sted. Trommerne er grundstammen i musik og derfor en vigtig del. Det er så fedt at sidde bag trommerne og gi den gas og at mærke at det swinger.

Jeg underviser nybegyndere og undervisningen foregår privat. Du skal altså have egen trommesæt eller mulighed for et. Undervisningen tager udgangspunkt i elevens ønsker og behov og skal foregå i Århus området.


Glæder mig til at høre fra dig og aftale nærmere!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Niklas Meldgård har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Niklas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

  • Trommeundervisning i 10 år - Herning Musikskole
  • Midtjysk Efterskole - Musiklinien
  • Herning Gymnasium - Musik A
  • Spillet trommer i 14 år - heraf 10 år med undervisning


Niklas Meldgård  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked