Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Nikolaj Svaneborg

300 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 8000 Århus C
  Lokale: 8000 Århus C

Favoritgenrer

AmbientBluesElektroniskFolkJazzKlassiskPopRockSwingWorld

Personlig beskrivelse

Hejsa! Mit navn er Nikolaj Svaneborg. Jeg har spillet klaver siden jeg var 5 år gammel og kunne simpelthen ikke leve uden! Jeg er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og har spillet alt i mellem klassisk, pop, rock, verdensmusik og jazz. Jeg elsker at nørde og dele ud, af det jeg har lært om klaveret og jeg sætter stor ære i at føre håndværket og spilleglæden videre.

Jeg underviser både nybegyndere, let øvede og super øvede, og i lige den genre du har lyst til at springe ud i. 

Det vigtigste er, at man har det sjovt og kan mærke, at man bliver bedre og bedre. 

Send mig en besked, for at høre mere! :-)


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Nikolaj Svaneborg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Nikolaj kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet i rytmisk klaver fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg og har undervist i klaver, sammenspil og kor i mange år både privat og gennem institutioner som Den Rytmiske Aftenskole, Aalborg Friskole og Vesterlund Efterskole. 

Jeg har i gennem tiden spillet i utallige bands og projekter, og tournéret flere steder i Europa. For tiden spiller jeg keys og skriver meget af musikken i mit world/rock orkester Tundra, som har tourneret landet tyndt flere gange. Vi udgav vores debut-album 'Tundra' i marts 2019. Jeg er også den ene halvdel af jazzduoen Svaneborg Kardyb. Vores debut-album 'Knob' fra marts 2019 er lige nu i rotation på P8 Jazz.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR