Olle Markensten

500 kr. for 55 min.

Steder

  Hjem: 3500 Værløse
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskLatinMetalMusicalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Jeg er en svensk musikproducent, songwriter, komponist og musiker som har boet og arbejdet i København siden 2017. Jeg har en master/kandidat i Musikalsk Design (musikproduktion/komposition) fra Kungliga Musikhögskolan/konservatoriet i Stockholm og har komponeret en masse teater- og filmmusik som vises på TV. Jeg er signet på et dansk/amerikansk musikforlag og skriver, producerer og spiller lige nu med nogle af de største artister og sangskrivere i København, Stockholm, Los Angeles, Nashville og London.


Jeg elsker at undervise og har mange års erfaring i at undervise i klaver, musikproduktion, sangskrivning, filmmusik, komposition, musikteori, hørelære, ensemblespil og andre instrumenter for både voksne professionelle og unge. I undervisningen fokuserer jeg altid på at eleven skal lære ved at spille, hvor teori er vævet ind, så eleven motiveres af glæden ved musik.


Musikproduktion

Jeg er Apple Certified i Logic Pro og kan alle tips og tricks i programmet så du hurtigt kan komme igang med at skabe musik, for så at fordybe dig og blive mere og mere avanceret og selvkørende. Hos mig lærer du dig at blive en god musikproducent ved at skabe egne musikproduktioner. Herved, får du et intuitivt greb om indspilningsteknik, mix og produktionsteknikker. Da musikproduktion også er sangskrivning og komposition, vil det også være en del af undervisningen.


Sangskrivning

Sangskrivning er en vældigt personlig kunstform og alle kan lære sig att skrive sanger. At blive en rigtigt god sangskriver kræver det øvelse, tålmodighed og ett åbent sind. Det findes tusind teknikker man kan lære sig. Hos mig lærer du att skrive sanger gennem att blot begynde at skriva sangerne med efterfølgende reflektion. Teknikkerne, tips og tricks kommer med under rejsens gang.


Musikteori og gehør

Min mening er at musikteori og gehør ofte misforstås. De læres ofte på en teoretisk og overkompliceret måde. Når jeg underviser i musikteori og gehør, er elevens reaktion ofte “Aha, var det bare det!”. For mig er musikteori og gehør grundstenen i all udøvende musik, og det er noget som sker intuitivt, når vi spiller eller synger. Med mig kan du få en rigtig god og inspirerande base til at udvikle dig i dit instrument og musikkreation for resten af dit liv. For eksempel kan du lære dig at selv forstå sange du hører, eller forstå hvad det er du spiller eller komponerer så du kan blive endnu bedre til det.


Klaver

Jeg tager udgangspunkt i elevens favoritmusik til at starte. Via gehør kan jeg lære dig hvilken som helst sang, samt dokumentere det for videre øvelse. Jo mere avanceret du bliver, desto dybere dykker I ind i teknik, akkorder, improvisation, teori, gehør og noter - hele tiden med sang og musik som inspirerar dig.


Bas, guitar, trommer og sang

Jeg har også god erfaring med at undervise i bas, guitar, trommer og sang.


Jeg forstår dansa, og kan gøre sig forståelig med sin svensk/dansk.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Olle Markensten har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Olle kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Royal College of Music / Kungliga Musikhögskolan - Kandidat + Master i musikproduktion og musikalisk design

11 års undervisningserfaring i klaver, sangskrivning, musikproduktion og komposition


Olle Markensten  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR