Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Patrick Ajasso

150 kr. for 40 min.

Steder

  Hjem: 2400 København NV

Favoritgenrer

FusionMetalPopPunkRock

Sociale medier

Facebook-profil for Patrick AjassoMySpace-profil for Patrick Ajasso

Personlig beskrivelse


Jeg tilbyder en gratis prøvetime, som du kun betaler for hvis du har lyst til at fortsætte.

Jeg er uddannet musikunderviser fra Professionshøjskolen Metropol og underviser bl.a. på Johannesskolens musikskole, og hos Musikundervisning.dks musikskole. Udover dette har jeg over 20 år erfaring med musik, sammenspil og liveoptræden.

Guitar/basundervisningen tager udgangspunkt i dine interesser og ønsker, og kan omfatte bl.a. rytmisk- og melodisk bas/guitarspil, teori, øvelse i komponering, improvisation, sammenspil, solospil osv.

Sangundervisningen tager udgangspunkt i Catrine Sadolins komplette sangteknik. Her vil der være fokus på: opvarming af kroppen/stemmen, brug af støtte, udtryk og brug af vokaler. Sang handler i høj grad om at få gode vaner når man synger, derfor vil en del af tiden gå med at opbygge disse.

Jeg underviser i mit øvelokale hvor der er, mulighed for at indspille vores sessioner, så du kan tage det med hjem og øve videre.

Og husk at undervisning skal være sjovt og noget man går og glæder sig til..

Mh

Patrick

P.S.

Undervisningen foregår Mandag mellem kl.9-14


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Patrick Ajasso har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Patrick kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannet musikunderviser fra Læreruddannelsen Metropol. Underviser på Johannesskolens musikskole og hos Musikundervisning.dk. 2009-13

Privatundervisning i guitar ved John Sund og hos Music Institute of Copenhagen. 2000-2003 2009-10
Undervisning i sang i Cathrine Sadolins Komplet sangteknik hos bl.a. Kons.Uddannet underviser Camilla Dayyani Lautrup. 2011-13
Privat undervisning i trommer ved Lorenzo Woodrose. 1992-96

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR