Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Peter Darket

150 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2100 København Ø

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkPopR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Jeg er 19 år og har spillet guitar i 7 af dem - og selvfølgelig elsker jeg musik mere end noget andet! Derudover har jeg spillet trombone i Aurehøj Big Band i 2 år og har mit eget band, hvor jeg synger og spiller guitar, og hvor vi har optrådt til forskellige lejligheder. Men på trods af trombonen og sangen, er guitaren mit hovedinstrument.

Jeg har hovedsageligt været inspireret af Jimi Hendrix, Steve Ray Vaughan og John Mayer. I starten spillede jeg mest el-guitar, hvor jeg nu er gået mere over til western. Jeg føler mig derfor hjemme på begge områder og kan undervise i begge dele. Jeg synger, og arbejder meget med at få vokal og guitar til at blive en helhed og ikke blot to ting som spilles samtidig.

Jeg har tidligere undervist i guitar for begyndere og har derfor erfaring, så hvis du godt kunne tænke dig at lære at spille guitar, eller gerne vil blive bedre i din teknik eller udtryk, så vil jeg meget gerne gøre mit bedste for at udvikle dine evner!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Peter Darket har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Peter kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er opvokset med musik - både i familien men også i skolen. Jeg har gået på Steinerskole, en privatskole som læggger høj vægt på det kreative, og har derfor udfoldet mig musikalsk siden 1. klasse. Senere kom jeg på efterskole på en musiklinje, hvor jeg lærte meget om sammenspil, og om hvor meget der skal til (både disciplinært, men også overskudsmæssigt) for at få musikken til at fungere.

Jeg har netop færdiggjort min studentereksamen på musikgymnasiet Aurehøj med musik på A-niveau - hvor jeg sluttede af med både 12 i mundtlig og skriftlig musik på eksamensbeviset. Derudover har jeg som sagt tidligere undervist i guitar og har erfaring fra sammenspil, mit eget band og Aurehøj Big Band.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR