Peter Giversen

150 kr. for 40 min.

Steder

  Hjem: 6000 Kolding

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkHiphop/RapJazzKlassiskMetalPopR&BRockSoul

Billeder

Personlig beskrivelse

Hejsa, mange tak for at du kigger herinde:) Hvor er det dejligt, at du, eller en du kender, har lyst til at lære at spille noget guitar og lære noget om musik. Det mener jeg virkelig er en gave for livet, og ville elske at undervise dig:)

Om mig:

Mit navn er Peter Lundsteen Giversen

Jeg er 20 år, bor i Kolding og elsker musik. Jeg har spillet guitar siden jeg var 10 år, og har siden da tilføjet instrumenter såsom: klaver, bas, mundharmonika, ukulele osv., til min garderobe. Jeg er en glad og humoristisk fyr, som ikke ville andet end elske at være din underviser. Jeg elsker ikke kun at spille musik, men også at lytte til det og skriver mine egne sange, når jeg har tid. Jeg lytter til mange forskellige genre såsom: rock, indie, alternative, lovsang, metal, akustisk, pop, folk, blues, klassisk, rap, jazz, soul, osv. så vi skal nok finde noget at spille sammen, som du vil kunne lide:) I min fritid (udover at spille musik) elsker jeg at spille og se fodbold, og bruge tid med venner.

Undervisningen

Jeg vil tilpasse undervisningen lige til det niveau du er på, og gøre mit, for at undervisningen også bliver interessant for dig som elev. Mit mål er at få lært mine elever: at elske deres guitar eller klaver, samt lære god teori, akkorder, lave fede soloer, lære skalaer og meget meget mere.

Undervisningstimerne kommer til at vare 30 minutter af gangen, og prisen kommer til at være 120kr. Det bliver primært soloundervisning, men hvis I er nogle stykker, der gerne vil spille sammen, kan vi godt finde ud af noget. Undervisningen vil foregå hjemme ved mig på det værelse jeg bor på (bor på en højskole), men hvis det ikke vil kunne fungere for dig/jer, kan jeg godt komme ud til dig og undervise, men vil dog koste ekstra for transport - prisen ved differentiere ud fra hvor langt væk I bor.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Peter Giversen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Peter kan du skrive en anmeldelse her.

Videoer

Uddannelse og baggrund

Uddannelse og erfaring

Jeg har spillet guitar i 10 år. Jeg er blevet undervist i tre-fire år, og har været på efterskole i to år, hvor jeg har lært om det, at være en del af et band, at performe foran mennesker og generelt blive bedre til mit instrument. Derudover spiller/samt underviser jeg også gerne i klaver. Nu er jeg er pt. nyuddannet student fra Munkensdam Gymnasium, hvor jeg er blevet uddannet på musiklinjen: Musik A, Engelsk A. Jeg har gået på den musiske linje i gymnaiset, hvor jeg har lært endnu mere og har spillet på et meget højere niveau med de dygtigste unge musikere i Kolding, samt lært en masse musiteori. Jeg har optrådt foran over flere tusinde mennesker og spiller hver weekend foran omkring hundrede mennesker i en frikirke. Det gør dog ingen forskel med hvor mange det er, så længe at du har glæden i at spille, hvilket jeg vil gøre til min mission at give dig. Udover det har jeg i to år været en del af et band, og vi har optrådt i mange steder rundt om i landet.

Her er et par videoer af mig, der spiller:

https://youtu.be/2emchlBU82I?t=2404 (jeg er ham med den fede guitarsolo(;)

https://youtu.be/vxBBuSHRwNE?t=1451 (jeg er ham der spiller guitaren og synger)

https://youtu.be/6_75iSeq1RQ?t=4939 (jeg er ham ved det røde klaver)

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked