Philip Due Nørgård

400 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 2650 Hvidovre

Instrumenter

Favoritgenrer

Klassisk

Personlig beskrivelse

Jeg er hørelærepædagog og sanger og har undervisningserfaring fra privatundervisning, MGK, og konservatoriet. Jeg bruger i mit arbejde i høj grad den relative solmisation (håndtegn og stavelser til at illustrere toneafstand) og rytmesprog (en videreudvikling af de rytmelyde, man bruger til brug for børneundervisning) til udvikling af solide melodi- og rytmelæsningfærdigheder samt til optræning af en god musikalsk forestillingsevne. Lektionerne tilrettelægges efter den enkelte elevs behov. Discipliner, vi kan arbejde med i lektionerne, kan f.eks. være melodi- og rytmelæsning, interval- og akkordgenkendelse, diktat, koralharmonisering, ja alt, hvad man kan forestille sig, der styrker en god musikalitet og gode nodelæsningsfærdigheder. Hørelære som fag er særdeles velegnet til holdundervisning, så man vil let kunne oprette små hold og dermed få lektionsprisen markant sænket (holdpris er 600 kr. pr. time) Jeg har arbejdet som kordirigent siden 1996 og har med gode resultater arbejdet med implementering af nodelæsning i kor.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Philip Due Nørgård har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Philip Due kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium med fagene hørelære og sang.
Musikunderviser Philip Due Nørgård

Kontakt Philip Due

Kontakt Philip Due gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked