Rasmus Espersen, Århus C

100 kr. for 30 min.
8000 Århus C

Rasmus underviser i

Rasmus' favoritgenrer

BluesFolkHiphop/RapPopPunkR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

Mit navn er Rasmus Espersen, jeg er 28 år gammel og har spillet trommer siden, jeg var 10. Fra 1999-2009 foregik det i musikskolen, siden har det været i bandsammenhæng. Jeg har undervist i trommer siden 2010, hvor jeg har fået folk, der knapt har set en trommestik før til at kunne spille det meste inden for rock- og pop-genren, samt blues og lidt jazz til husbehov. Ved siden af trommespillet læser jeg medicin på Århus Universitet. Efter gymnasiet arbejdede jeg i to år fast på en folkeskole, hvor jeg har undervist alle fra 0. til 10. klasse, hvilket har givet en masse erfaring i forhold til at undervise børn - noget jeg også har brugt i forbindelse med min trommeundervisning. Jeg har kun erfaring i at undervise begyndere - til gengæld kan jeg gøre disse til trommeslagere, hvis blot de selv har lysten. Undervisningen foregår i mit øvelokale, hvor jeg har mine egne trommesæt stående. Jeg er rimelig fleksibel i forhold til undervisningslængde, -tidspunkt og -frekvens.

Uddannelse og baggrund

Hammel Musikskole/Favrskov Musikskole: 1999-2009 v/ Lars Møllenberg og Claus Estrup Vesterskov. Favrskov Gymnasium: 2006-2009 Århus Universitet, Medicin: 2011-

Kom i kontakt med Rasmus

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Rasmus gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser