Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Rasmus Lykke

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8240 Risskov

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkJazzRockSoulSwingWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Rasmus Lykke

Personlig beskrivelse

Hej allesammen! Mit navn er Rasmus Lykke og leder efter elever i Århus/Risskov området!  Jeg har spillet elbas de sidste 8-9 år af mit liv, pt går jeg på MGK-Ø i Århus og er aktuel i prog-rock bandet Aztek, der udgiver album på Target Records her til november. 

I min undervisning vil vi arbejde med bl.a. groove/rytmer, improvisation, imitation, teknik og teori - med henblik på at danne et solidt musikalsk fundament, samt en personlig og kreativ profil. Dette gør vi gennem diverse genre - rock, pop, jazz, blues, world - you name it! Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i hvor du er og hvad du gerne vil opnå, rent musikalsk. Om det er så er en optagelsesprøve på Frontsession eller MGK, eller om du bare gerne vil spille en masse fed bas!

Angående anvendt materiale, vil vi starte med stof, jeg har tilegnet og spillet gennem de sidste mange år,  og finder relevant for netop din læring. Med det sagt, er jeg meget åben overfor, at du selv tager ting med du synes er super fede, som vi kan arbejde ud fra. Spilleglæden skal nemlig være i centrum!

Undervisning foregår hjemme hos mig i Risskov. 

Underviser også på begynderniveau i Guitar.  

  


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Rasmus Lykke har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Rasmus kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Har spillet elbas i 8-9 år og spillet i bands lige så længe. Haft musik på A-niveau i gymnasiet gennem 3 år. Derudover har jeg gået på Musik & Teater Højskolen i Toftlund, samt gået på Frontsession i Århus. Pt er jeg på MGK-Ø. 

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR