Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Rasmus Månsson

100 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 2500 Valby

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesPopRock

Personlig beskrivelse

Jeg beskæftiger mig primært med rytmisk musik, og min undervisning vil være bygget op om det praktiske; det at få spillet en masse. Teorien tager vi i det omfang det er nødvendigt/ønsket, men udgangspunktet vil være at lære instrumentet at kende, og blive fortrolig med det. Jeg synes at glæden ved at spille skal komme i første række...

Jeg vil rigtig gerne tilrettelægge undervisningen efter elevens ønsker og behov. Både i valg af det materiale vi går ud fra, samt fremgangsmåden og hvilken retning vi skal gå i.

I guitarundervisningen vil vi i første omgang fokusere på akkorder, skalaer, højrehåndsteknik (med/uden plekter, fingerspil), samt lette melodier.

I basundervisningen vil vi som udgangspunkt arbejde med rundgange, skalaer, højrehåndsteknik (med/uden plekter) og rytme.


Da jeg desværre ikke har lokaler til rådighed, kommer undervisningen til at foregå hos eleven.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Rasmus Månsson har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Rasmus kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Det er godt tyve år siden jeg samlede guitaren op første gang, og siden da har jeg spillet i forskellige bandsammenhænge. Både cover og med eget materiale.

Jeg har i årenes løb vekslet mellem elektrisk og akustisk guitar, og finder stor glæde begge steder, en glæde jeg gerne vil dele med kommende elever.

Ligeså stor glæde har jeg ved at spille bas, som jeg efterhånden også har gjort i mange år, og i øjeblikket udøver på egne indspilninger, samt i en lille akustisk gruppe.

Jeg har desuden komponeret teatermusik til flere undergrundsforestillinger, samt skrevet og indspillet eget materiale i mit hjemmestudie i Valby.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR