Rasmus Volden, København NV

150 kr. for 30 min.
2400 København NV

Rasmus underviser i

Rasmus' favoritgenrer

BluesPopRock

Rasmus' billeder

Sociale medier

LinkedIn-profil for Rasmus Volden

Personlig beskrivelse

Guitarist, sanger, producer og pianist. Opvokset på Vestsjælland, i en landsby nær Kalundborg, og bosat i København siden 2014 (Nordvest).

Har spillet for/med kunstnere som; Bjonko, Klamfyr, Jooks, Electric Guitars (Mika Vandborg & Søren Andersen), Walter Trout (US), Uffe Steen, Greg Koch (US), Søren Berlev, Copenhagen Guitar Battle (2008/2009).

Arbejder til daglig som freelance musiker (guitarist), bestyrer af spillestedet Reffen209 på Refshaleøen og derudover som aktør indenfor musik branchen (music management osv.) hvor jeg bla. gennem flere år har arbejdet for Roskilde Festival, Copenhell, Dúné, Magtens Korridorer mfl. Musik er ganske enkelt alt i både min hverdag, og i mit liv helt generelt. Jeg arbejder med musikken både på, foran og bag scenen.

Derudover producerer jeg også musik i Logic (pro x). Spiller også instrumenter som vokal, keyboard & bas. 

Uddannelse og baggrund

Musiklærer & instrumentalunderviser.
Bregninge Bjergsted Friskole, 2013-2015

Instrumental underviser (guitar, bas & keyboard)
Kalundborg (privat) 2012-2015
København (privat) 2015-2017

Ollerup Musikefterskole (elev) 2009-2010
Kalundborg Gymnasium (musiklinje) 2010-2013

Udforsk din kreativitet, inspiration og leg med musikken...

Har bred erfaring med musikundervisning. Både med større hold af elever (samspil), og med en-en undervisning.
Særligt begejstret for undervisning med nybegynder & let-øvede, der i en tidlig alder har mod og lyst til at spille musik. Jeg lægger meget vægt på at det er lysten og kreativiteten der driver det, og er overbevist om at de to ting er det vigtigste ved at undervise unge elever.

Jeg har selv været heldig at vokse op med dedikerede og engagerede lærere, indenfor rytmisk musik, og det er den arv jeg sigter efter at give videre til unge musikere jeg møder på min vej.

Kom i kontakt med Rasmus

Du kan gratis, let og uforpligtende kontakte Rasmus gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

 Send besked

Find underviser Bliv underviser