René Mandal Jensen

100 kr. for 30 min.

Steder

  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkPopRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for René Mandal JensenSpotify-profil for René Mandal Jensen

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg er PT 43 år gammel og har spillet guitar siden jeg var 12 år.

Jeg er uddannet socialpædagog og arbejder med unge mennesker med autisme til dagligt.

Som guitarist har jeg været særdeles live aktiv gennem 00’er og 10’erne med det daværende band Langt Før Tiden. I dag spiller jeg live få gange om året, men er begyndt at mærke en lyst til at give tips, tricks og mod på musik videre.

Derfor håber jeg nu at kunne inspirere andre til at komme igang med guitaren og blive ved med at øve. Ingen ambition er for lille og det er mindst lige så vigtigt at kunne spille tre akkorder, som at være Pro eller semi-pro. Det gælder om at have det fedt med musik.

I YouTube videoen på min profil, spiller Langt Før Tiden in store koncert i Stereo Studie (dengang man kunne gå i en plade butik). Jeg er siddende i højre side set fra kameraet.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

René Mandal Jensen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra René kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet Socialpædagog, og arbejder indenfor denne branche til dagligt. Jeg arbejder med unge der har en diagnose på autismespektret, samt rådgiver familier til unge med ASF diagnose.

Jeg har været elev på MGK, men færdiggjorde kun to år ud af tre. Dette fordi jeg ikke fungerede godt i et konkurrence præget miljø. Jeg valgte simpelthen at finde andre gode veje ud i musikken.

Jeg har været aktiv i diverse bands som teenager, indtil jeg blev mere seriøst med musikken som voksen.

I 20 år har jeg været aktiv som guitarist i det daværende band Langt Før Tiden, som spillede både til fest og koncert med eget materiale.

1 udgivelse Ridser I Lakken af Langt Før Tiden. 2010. Singlen Sig Det Mens Vi Lever opnåede at blive nr.1 på Dansktoppen. Kan høres på Spotify og lignende tjenester.

René Mandal Jensen  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR