Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Ruben Ravi

110 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 7500 Holstebro

Favoritgenrer

BluesFunkJazzMetalPunkReggaeRockSoul

Sociale medier

Facebook-profil for Ruben RaviTwitter-profil for Ruben Ravi

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Ruben Ravi! Jeg er 20 år og jeg går på Musikalsk Grundkursus i Holstebro musikskole på Rytmisk Sang-linjen.
Jeg startede med trommer i 1-2 klasse, har spillet lidt klaver, spillet guitar i 7-8 år, spiller bas og synger, og jeg ku' godt tænke mig at komme ind og få noget erfaring med at undervise.
Primært vil min undervisning fokusere på hvad eleven gerne vil lære. Hvis der er en ting jeg har lært, så er det at man hurtig mister gejsten hvis det man sidder og spiller, bare er noget man ikke har lyst til overhovedet. Så de første gange vil handle om lige at lære eleven at kende, og spørge ind til hvad han/hun gerne vil lære. Men jeg vil også komme med inputs til hvad der kunne hjælpe elevens tekniske og teoretiske kunnen, for at blive bedre til at spille lige præcis det som eleven gerne vil.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Ruben Ravi har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Ruben kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet guitar i 7-8 år og har modtaget undervisning i det samme antal år minus 1-2 år. Jeg startede med trommer, og en smule klaver da jeg var 6-7 år og jeg spiller også bas og jeg synger. Min erfaring med alle de primære rytmiske instrumenter giver mig en fordel over folk som kun har beskæftiget sig med et instrument i forhold til det med at spille sammen, og have musikalsk overskud til at lytte udover sin egen lyd. Mange folk som spiller melodiske instrumenter, glemmer at få det rytmiske med, og de får ofte svært ved at holde tempoer i numre osv, pga. de ikke begår sig i det rytmiske. og den erfaring har jeg masser af, siden jeg også spiller en del metal, som har alskens sjove temposkift, rytmeskift osv. Udover det har jeg absolut gehør som også hjælper mig en del med at lytte ting af, og være ekstra sensitiv når der spilles noget der måske ikke lige hænger harmonisk sammen. Og så går jeg som sagt på MGK som giver mig erfaring med teori især, men også sammenspil m.m.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR