Sacha Kjøller

350 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 1400 København K
  Hos elev (Kørsel: 250 kr.)
  Online

Instrumenter

Sociale medier

LinkedIn-profil for Sacha Kjøller

Personlig beskrivelse

Om mig

Jeg er en rolig, omsorgsfuld, opmærksom underviser, som går op i elevens behov og nysgerrighed. Glæden for mig, ved at undervise på den måde, er det aktive samspil mellem underviser og elev, som gør at jeg selv lærer en masse, i min søgen efter materiale, genrer og de udfordringer som passer helt rigtigt til eleven.

Jeg har en bachelor i musikvidenskab, er pianist, sanger og spiller ukulele og bas som bi-instrumenter.

Jeg arbejder inden for folke-, jazz, flydende, eksperimenterende og de elektroniske genrer, som musik booker for jazz pianist og komponist, Nikolaj Hess og elektronisk musiker og komponist Rumpistol/Jens Christiansen. Derudover er jeg projektleder på KU. I min fritid er jeg festivalarrangør på en folkemusikfestival i Roskilde, Ild i Gilden, og sidder i bestyrelsen på Spillestedet Forbrændingen, Albertslund. Jeg lægger stor vægt på den praktiske kontakt med musikken ved siden af mit arbejde, som handler om branche og booking, derfor er jeg specielt glad for at have ugentlige musikelever, spille, optage og skrive musik i min fritid. Det sidste kan jeg også hjælpe med og inspirere til, som en del af undervisningen.

Det er også muligt at få undervisning sammen, hos mig. Det kan være utroligt givende og noget jeg har arbejdet med, og været glad for, før.

Opstart fungere på den måde, at første undervisning koster 200 kr og varer en halv time + en samtale, og derefter kan alle mærke efter, om det er det rigtige at opstarte et forløb.

Hvis der er det mindste du gerne vil spørge om, så skriv endelig besked til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig:)

De bedst hilsner
Sacha Kjøller

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Sacha Kjøller har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Sacha kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse
Jeg har en bachelor i musikvidenskab på KU, hvor jeg har haft fokus på mit klaverspil samt ledelse i kunst- og kulturbrancherne. Jeg har gået på en musisk uddannelse i Odense i gymnasieårene, og på Musikefterskolen i Humble inden da.

Jeg har spillet klaver (rytmisk, jazz og klassisk) og sunget i kor (kirke og rytmisk) og solo (klassisk, rytmisk og jazz) siden folkeskolen, og spillet ukulele (rytmisk) i snart 5 år. 

Undervisningserfaring
Jeg har været hjælpelære og undervist i et børnekor, og har siden 2012 haft soloelever i både sang, klaver og hørelære - primært rytmisk, for både børn, unge og voksne. 

Nu på Muuv.dk, har jeg et par ugentlige elever, både børn og voksne, hjemme hos eleven og online.  


Jeg glæder mig altid rigtig meget til at møde jer, og se om det er et match for alle. 

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked