Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Sacha Kjøller

350 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2700 Brønshøj
  Hos elev (Kørsel: 250 kr.)
  Online

Instrumenter

Sociale medier

LinkedIn-profil for Sacha Kjøller

Personlig beskrivelse

Om mig

Jeg er en rolig, omsorgsfuld, opmærksom underviser, som går op i elevens behov og nysgerrighed. Glæden for mig, ved at undervise på den måde, er det aktive samspil mellem underviser og elev der også gør at jeg selv lærer en masse bla. gennem min søgen efter materialer, genrer og de udfordringer som passer helt rigtigt til eleven.

Jeg har en bachelor i musikvidenskab, er pianist, sanger og har ukulele og bas som bi-instrumenter.

Jeg arbejder inden for folke- og jazz musikken samt de flydende, eksperimenterende og elektroniske genrer. Jeg arbejder som freelance musik booker for jazz pianist og komponist, Nikolaj Hess, verdensmusiker og saxofonist, Katrine Suwalski, hendes bror Peter Suwalski og folkemusiker-star Trinelise Væring. Derudover er jeg eventafvikler for Candlelight Concerts i Danmark. I min fritid er jeg festivalarrangør på en folkemusikfestival i Roskilde, Ild i Gilden, og sidder i bestyrelsen på Spillestedet Forbrændingen i Albertslund.

Jeg lægger stor vægt på den praktiske kontakt med musikken ved siden af mit branche- og bookingarbejde. Derfor er jeg specielt glad for at have ugentlige musikelever, spille, optage og skrive musik i min fritid. Sidstnævnte kan jeg også hjælpe med og inspirere til, som en del af undervisningen.

Det er muligt at få undervisning sammen med din bedste ven, forælder eller for jeres duo-projekt hos mig.
Det kan være utroligt givende at modtage undervisning med en du kender, er tryg ved og måske har lyst til at spille musik med. Det er noget jeg har arbejdet med, og været glad for, før. Det kan være et dobbelt forløb eller det kan inkorporeres løbende i et solo-forløb som det passer eleven.

Opstart
Første undervisning koster 200 kr. evt. + transport og består af en halv times indledende undervisning + en samtale.
Derefter kan alle mærke efter, om det er det rigtige at opstarte et forløb.

Hvis der er det mindste du gerne vil spørge om, så skriv endelig en besked til mig.

Jeg glæder mig til at høre fra dig:)

De bedst hilsner
Sacha Kjøller

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Sacha Kjøller har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Sacha kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse
Jeg har en bachelor i musikvidenskab på KU, hvor jeg har haft fokus på mit klaverspil samt ledelse i kunst- og kulturbrancherne. Jeg har gået på en musisk uddannelse i Odense i gymnasieårene, og på Musikefterskolen i Humble inden da.

Jeg har spillet klaver (rytmisk, jazz og klassisk) og sunget i kor (kirke og rytmisk) og solo (klassisk, rytmisk og jazz) siden folkeskolen, og spillet ukulele (rytmisk) i snart 5 år.

Undervisningserfaring
Jeg har været hjælpelære og undervist i et børnekor, og har siden 2012 haft soloelever i både sang, klaver og hørelære - primært rytmisk, for både børn, unge og voksne.

Nu på Muuv.dk, har jeg et par ugentlige elever, både børn og voksne, hjemme hos eleven og online.


Jeg glæder mig altid rigtig meget til at møde jer, og se om det er et match for alle.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR