Simon Kannegaard

250 kr.   55 min.

Steder

  Hjem: 5230 Odense M

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkMetalPopPunkReggaeRockSoul

Personlig beskrivelse

Hej! Jeg hedder Simon K. Kannegaard. Jeg er netop flyttet til Hannerupgårdsvej i Odense M efter et gennemført studiophold i London. Her tog jeg et “Higher Diploma” i rytmisk guitar på The Institute of Contemporary Music Performance. Jeg studerer nu på Syddansk Universitet. Undervisningen vil umiddelbart tage udgangspunkt i dine egne musikalske interesser, da jeg lægger stor vægt på, at du skal forblive motiveret og have lyst til at øve dig. Genremæssigt kan undervisningen spænde over alt fra pop, blues, rock til metal. Der er også mulighed for at sætte fokus på musikteorien. Jeg har tidligere undervist i guitar på aftenskolekurser samt haft private elever. Aldersgruppen har strakt sig fra 6-­‐70 år, så lad ikke alderen holde dig tilbage. Ps. Det er aldrig for sent at starte.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Simon Kannegaard har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Simon kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Higher Diploma fra The Isntitute of Contemporary Music Performance, London.
Musikunderviser Simon Kannegaard

Kontakt Simon

Kontakt Simon gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked