Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Simon Sonne

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFunkHiphop/RapJazzPopR&BReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Hej mit navn er Simon Sonne. Jeg spiller klaver og tenorsaxofon, men har også spillet på alt- og baritonsax. Jeg elsker musik og har rodet med alverdens instrumenter fra mundharpe til indiske tabla. Jeg elsker at spille og jeg elsker musik.

Min musiksmag er bred og spænder over funk, blues, jazz, hiphop, klassisk, pop, mm. og jeg er frisk på at vi spiller det du er mest interesseret i at lære.

Jeg synes det skal være sjovt at spille. Det er klart at der er nogen grundlæggende ting der skal på plads hvis man starter fra bunden, men dette skal kombineres med sjov og ikke mindst spilleglæde.

Jeg kan lære dig at improvisere, forstå akkorder, læse noder, at arbejde dig i retning af den lyd du ønsker, vejlede dig ifht. udstyr, at lytte og være i musikken, teori og hørelære, mm. Du bestemmer selvfølgelig selv hvor vi skal lægge fokus, hvis du har nogen præferencer.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Simon Sonne har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Simon kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Jeg kan spille trommer, guitar og klaver, men saxofonen er og bliver min foretrukne kærlighed. Jeg spiller pt. i to forskellige hiphop-grupper fra den danske undergrundsscene, samt i et funk-bigband. Jeg har tidligere spillet i et jazz bigband, coverbands, og i forskellige andre konstellationer.  


 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR