Simon Walsøe

300 kr. for 55 min.

Steder

  Hjem: 1417 København K

Favoritgenrer

AmbientElektroniskJazzPopRock

Billeder

Personlig beskrivelse

Jeg er en musikglad mand på 29, der i øjeblikket er i gang med mit sidste år på min kandidatuddannelse på Rytmisk Musikkonservatorium. Jeg spiller i mange forskellige bands indenfor jazz, elektronisk musik, rock og pop, og har derudover et lille studie hvor jeg komponerer, producerer og indspiller, og har min samling af gamle synthesizere, orgler og effektmaskiner. Jeg giver undervisning i klaver, nodelæsning og teori samt keyboards, synthesizer og produktion. Selv har jeg gået på Musikalsk Grundkursus i København (MGK), Musikvidenskab på Københavns Universitet og Rytmisk Musikkonservatoriet, og hjælper gerne med forberedelse til optagelsesprøver mm. Jeg bor på Christianshavn med min kone og giver undervisning i klaver herfra, og i synthesizer/produktion i mit studie først på Amager. Du kan læse mere om mig, og høre noget af min musik her: www.simonwalsoe.com
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Simon Walsøe har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Simon kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Rytmisk klaver/keyboards/komposition fra Rytmisk Musikkonservatorium i København på Musikeruddannelsen. Er aktiv i mange bands på den københavnske musikscene, bla. 
GRAF 
The Nielsen Sisters
Blommekalaset
Anna Falch
Olo-olO Orchestra
Astrid Engberg Qualuudes 
Har derudover spillet med Hanne Boel, Nabiha, Freja Loeb, Sebastian Lind, Kresten Osgood. Har modtaget undervisning af Nikolaj Hess, Jacob Anderskov, Jacob Christoffersen, Kresten Osgood, Henrik Sundh, Thomas Knak.
Simon Walsøe  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR