Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Simone Maja Pedersen

600 kr. for 55 min.

Steder

  Hjem: 2650 Hvidovre
  Online

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoJazzMusicalPopR&BRockSoulWorld

Sociale medier

Facebook-profil for Simone Maja Pedersen

Personlig beskrivelse

Sangtimens indhold

Sangtimer hos mig tager udgangspunkt i dine ønsker. Ved første lektion vil jeg typisk bede dig om at tage en sang med, du kender godt. Vi vil tage en samtale om dine ønsker og eventuelle udfordringer, og sammen lægge en plan for, hvordan lektionen eller et forløb kunne se ud. Vi tager udgangspunkt i sange, du har lyst til at synge og kobler øvelser på, så undervisningen hele tiden drejer sig om det, der er sjovt: musikken!

Jeg underviser sangere på alle niveauer og alle aldersgrupper

Om mig

Min klassiske baggrund fra DR PigeKoret har dannet grundlag for en lyst til at udforske stemmens univers, og jeg har altid haft lyst til at beskæftige mig med alle de muligheder, en stemme har. Derfor har jeg som sanger bl.a. beskæftiget mig med jazz, pop, rock og sydafrikansk kormusik, og optrådt både som korsanger og solist. Da jeg var 20, fik jeg mit første job som underviser på en musikskole. Jeg blevet fuldstændig grebet af at lytte til stemmer og være med til at guide sangere med et brændende ønske om at synge.

I dag er jeg uddannet sanger, sangpædagog og korleder. Jeg underviser privat, laver workshops for kor og firmaer, og synger selv i forskellige konstellationer.

Du kan læse mere på www.simonemaja.dk

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Simone Maja Pedersen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Simone Maja kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Uddannelse
2019  Certificeret sangpædagog i Anne Rosing Metoden
2014  Cand.Musicae i rytmisk sang og rytmisk korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium
2012  Bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet

Jeg har undervist i sang siden 2007.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR