Søren Høi

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Søren Høi

Personlig beskrivelse

Jeg er en åben og venlig fyr, der holder af at sætte mig ind i hvad den enkelte ønsker at blive bedre til og at styrke hendes/hans personlige udtryk. Jeg vil lade meget være op til dig og ikke tvinge dig til at spille som jeg gør. Jeg vil fortælle om mine oplevelser med forskellige trommeteknikker og deres brugbarhed. Musikalsk er jeg til meget forskelligt, jeg lytter til både klassisk musik, jazz, rock, metal, pop, latinamerikansk musik og andet, ligesom jeg også har erfaring med at spille mange former for musik.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Søren Høi har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Søren kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet trommer siden 2001, da jeg begyndte på Gladsaxe Musikskole med Kasper Langkjær som underviser. Siden dengang har jeg altid spillet og har været igennem mange forskellige projekter og bands, bl.a. i løbet af Gymnasiet, hvor jeg gik på Ingrid Jespersens Gymnasies rytmiske linje (linjen minder om MGK med instrumentundervisning, klaver, hørelære, sammenspil og kor.) I dag studerer jeg på Københavns Rytmiske Musikkonservatorium, hvor jeg arbejder på min kunstneriske profil samt pædagogik og undervisningsmetoder.

Søren Høi  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR