Søren Nielsen

250 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 1709 København V

Favoritgenrer

BluesDiscoFolkFunkFusionHiphop/RapJazzLatinMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Personlig beskrivelse

Hej. Mit er Søren Nielsen. Læs endelig videre hvis du interesserer dig for god musik.... Guitarundervisning tilbydes af konservatorie uddannet guitarist. Jeg bor i Kbh men er tit i Esbjerg for at spille, så underviser både i øst og vest. Lige meget om du er begynder eller øvet er du velkommen til at kontakte mig. Jeg spiller selv rock, pop, jazz, afro, soul, country mm. Vi kan arbejde med en masse forskellige ting. Bl.a. Improvisation, frasering, nodelæsning, akkordspil mm. Jeg gør meget ud af at vi skal arbejde med emner som du synes er spændende.

Priser: 150,- for en halv, 200,- for 45 min og 250,- for en hel time. Jeg glæder mig meget til at høre fra dig. Min egen musik kan høres på www.soundcloud.com/nielsenmusik eller søg på iTunes og Spotify under Søren Nielsen Band

Mvh Søren Nielsen

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Søren Nielsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Søren kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet på MGK Fyn, Konservatoriet i Esbjerg, Musikhögskolan i Malmö samt har taget timer på Berklee College of music i Boston og har modtaget undervisning af diverse musikere i New York City.  
Musikunderviser Søren Nielsen

Kontakt Søren

Kontakt Søren gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked