Sofie Trolde

240 kr. for 40 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg

Favoritgenrer

FolkJazzMetalPopPunkRockSoulWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

LYT: www.soundcloud.com/bulbulbhang

Mit navn er Sofie Trolde. Jeg er en moderne sangerinde der arbejder med krop - sjæl og vokal. Igennem de sidste 5 år har jeg spillet en lang række koncerter i både in - og udland, mest på den mere ekstrem-performance scene, hvor jeg har udøvet ekstrem vokalisme (Skrig, skrål, mislyd). Jeg benytter mig ofte af elektronik og dette vil også smitte af på vores undervisning. Derudover er jeg fascineret og inspireret af urmennesket og vores "rene stemme".

Når jeg underviser, arbejder jeg altid ud fra det princip om at elven/den studerende er mit udgangspunkt. Alle mennesker er forskellige og alle har en forskellige musikalitet, der skal værnes om og tages seriøst.

Jeg ønsker at gøre min studerende så solid, fantastisk og levende som overhovedet muligt!!

Jeg udbyder følgende forløb:

(FOR ØVEDE)
PERFORMATIV GRUNDPAKKE:

Hvordan får man publikum til at føle det man selv følte da sangen opstod?
Hvordan får jeg mere overskud på scenen som performer?
Hvordan forbedre/styrker jeg min teknik og derved opnår legende let, sang på scenen?
Kan jeg blive fri for min sceneangst?
Hvad er Improvisation?
Hvem er jeg som sanger og hvilken stemme er MIN?
Hvordan er det at være (KVINDELIG)musiker i dk? (Entreprenørskab: CV, booking etc.)

(FOR ALLE)
Grundlæggende musikalsk (rytmisk) sang-træning

Teknik
Sang og sjov
Improvisation
Opnå større selvtillid gennem stemme-undervisning

AUDIO SENSETIV - Problemer med koncetrationen?

Forløb jeg har kørt med kvinder der lider under koncentrations besvær, social angst eller forbi overfor høje lyde. Læren om hvordan du lytter, afskiller lyde og navigerer i et samfund der er spækket med lyd indtryk!


Opsumering:
Jeg elsker mennesket. Særligt er jeg fascineret af mennesket, og specielt det frie menneske i sammenspil med musikken. Hvordan læren om din krop og stemme, kan give dig følelelsen af totalt kontrol, frihed og indre såvel som ydre skønhed. Jeg arbejder meget frit og organisk med det sangtekniske samt performative, gerne i en let spiselig udgave hvor du skal føle at du udfordres men også selv opsøger viden. Jeg kan nødvendigvis ikke lære dig noget, men jeg kan inspirerer dig til at ville lære mere!
Jeg har tidligere trænet øvede sangere som har ambitioner på området (fx. MGK optagelsesprøve el. konservatorie optagelses prøve).

Min undervisning er nyskabende, anderledes og menneskelig. Jeg arbejder væk fra ideen om timelange øve-sessions med gammeldags sang teknikker og trykken på maven for at "finde pusten". Jeg tror på at alle mennesker kan synge! Det er naturligvis både sikkert og vist, at jo mere du fordyber dig, hengiver dig og bruger din stemme, desto bedre bliver du. At synge kan lære dig om mange ting, og specielt mange ting om dit indre.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Sofie Trolde har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Sofie kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Det Jyske Musikkonservatorium - Sanger + Live Electronics / Laptop 
Ensa - Nancy: Ecole Nationale Supérieure d'art et de design - 1. semester på lydkunst og lyd design (Kunst Akademiet, Nancy, Frankrig)
MGK Aalborg: Musikalsk Grundforløb, Sang
Privat musik og elektroniks underviser gennem 2 år

Jeg er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med hele to instrumenter- Sang og Live Electronics/ Laptop. 
Derudover er den uddannelse jeg har taget, en musik pædagogisk uddannelse.
Jeg har top karakterer i alle mine pædagogiske fag og oplever kun positiv feedback fra mine elever/studerende. 

Jeg har i løbet af de sidste fem år arbejdet koncentreret på den performative noice scene, som både musiker og komponist. Jeg har spillet på større kunst-festivaler rundt omrking i verden, her iblandet PUNKT festival, hvor jeg optrådte med anerkendte Brian Eno. 
Jeg har tourneeret over det meste af europa og i store dele af asien, hvilket givet mig en grundlæggende stor viden på områder som booking, performance og udtryk. 

Jeg elsker dog også pop og god lyrik! :-)


Sofie Trolde  Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR