Stefan Dujardin

200 kr. for 50 min.

Steder

  Hjem: 2720 Vanløse

Favoritgenrer

MetalPopPunkRock

Sociale medier

Facebook-profil for Stefan DujardinTwitter-profil for Stefan Dujardin

Personlig beskrivelse

Jeg er 34 år og har spillet musik, lige siden jeg var en lille dreng og første gang kunne nå tangenterne på mine forældres fine klaver. Jeg skrev min første sang i mine unge  teenageår og har siden komponeret en hel masse sange i forskellige genrer.

Jeg spiller guitar, klaver og keyboard og nyder at kunne dele mine erfaringer med andre. 

Jeg startede med at undervise i musik i 2007 og har siden både undervist børn og unge i rytmisk sammenspil, ligesom jeg har givet private enetimer i hhv. klaver/keyboard og begynderguitar. Jeg underviser udelukkende i rytmisk musik.

Jeg er velforberedt og meget dedikeret, hvilket sædvanligvis smitter af på elevens engagement.

Min undervisning er bygget op på baggrund af eleven/elevernes ønsker, interesser og evner. Hvis ikke man har det sjovt, er man ikke motiveret for at modtage ny læring. Derfor prøver jeg også at vælge sange, som barnet/den unge kender og kan lide. Jeg kommer som udgangspunkt hjem til eleven - der kan dog gøres undtagelser, men desværre er min egen bopæl ikke velegnet..

Vægten ligger på det praktiske, da musikteori for mange mennesker både er dødkedeligt og en by i Rusland. Eleverne kan dog blive introduceret til forskellige musikteoretiske termer, formler mv. gennem de sange, de lærer.

Jeg har en del instrumenter og grej, som vil kunne stilles til rådighed for eleverne.

Pris og minutter er kun vejledende, da jeg hellere vil bruge ti minutter ekstra på at færdiggøre en lektion end at insistere på at slutte efter 50 minutter - en del af prisen dækker transport udenfor hovedstadsområdet, så bor du tæt på mig, er prisen selvfølgelig lavere :-)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Stefan Dujardin har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Stefan kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet målrettet med rytmisk sammenspil for børn og unge sideløbende med at jeg har givet eneundervisning i hhv. elguitar (på begynderniveau) og klaver/keyboard (for begyndere og letøvede).

Jeg har desuden flere års erfaring som udøvende musiker i diverse heavy metal-bands og har komponeret et utal af sange på min akustiske guitar hjemme i stuen.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked