Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Svein R. Mathisen

250 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkFusionJazzPopPunkR&BReggaeRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg er en 28 år gammel guitarist. Jeg har en kandidatuddanelse i rytmisk musik fra det rytmiske musikkonservatoriet i København. Jeg har flere års erfaring (siden 2004) med undervisning på såvel nybegynder som øvet og avanseret niveu. Jeg er godt bevandret i rytmiske stilarter som jazz, pop, rock, blues og funk. Undervisningen vil tage udgangspunkt i dit nuværende niveu og dine ønsker. Med meg som lærer kan man få undervisning i rytmiske øvelser, fundamental guitarteknik, skalaer, improvisation, harmonisk oversigt, nodelæsning, mer avanseret guitarteknik, musikteori og meget mere på et begyndende såvel som ett højt niveu. Ta kontakt med mig for en hyggelig time med god musik! Jeg glæder mig til at høre fra dig! Du kan nå mig på tlf.: 31508095 Kh Svein Rikard Mathisen

www.soundcloud.com/sveinrikardmathisen
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Svein Rikard Mathisen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Svein Rikard kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

3-årig bachelorgrad fra Rytmisk Musikkonservatorium, Kristiansand i Norge. 2-årig kandidatuddanelse fra Rytmisk Musikkonservatorium i København.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR