Thomas M. Magnussen

300 kr.   60 min.

Steder

  Hjem: 9000 Aalborg
  Online

Favoritgenrer

AmbientBluesDiscoFolkFunkKlassiskMetalPopPunkR&BRockSoul

Personlig beskrivelse

OBS: Få første lektion gratis

Jeg mener man skal have en chance for at se om der er kemi og opleve undervisningen inden man smider penge efter det. Derfor tilbyder jeg, at man kan få en gratis lektion helt uforpligtende. Hvis du vurderer, at det ikke er noget for dig, så er der fuld forståelse for det.

Guitarundervisning (med et fundament i psykologi)

Hvis du er begynder, der godt kunne tænke sig at komme ordentligt i gang, eller er lettere øvet og gerne vil hjælpes videre, så vil jeg meget gerne hjælpe dig. Min undervisning rummer 3 centrale ting som du kan læse i det følgende:

- At lære instrumentet

Vi har først og fremmest fokus på at lære instrumentet, hvor vi kan arbejde med de teknikker, genre og sange som du ønsker at lære, uanset om du vil spille elguitar eller akustisk. Hvis du ikke ved hvor du vil starte, så vil jeg naturligvis give dig en introduktion til det basale, og så kan vi sammen finde ud af, hvad du brænder mest for at lære mere omkring.

- Særligt fokus på dig 

Elever har vidt forskellige behov og måder at lære på, og derfor bør tilgangen og fokus i undervisningen også tilpasses den enkelte. Det kan fx variere hvor godt man koncentrerer sig, hvilket humør man er og hvordan man bedst får noget forklaret. For nogen skal tingene gå stærkt, og for andre skal man bruge ekstra god tid. Alle de her ting påvirker undervisningen og læringsudbyttet, og det er jeg opmærksom på når jeg underviser, så betingelserne for at lære er så gode som muligefor dig.

Tryghed er også væsentligt.Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas med undervisningen og føler dig hørt og forstået løbende. Jeg er opmærksom på dette og evaluerer løbende sammen med dig, hvordan du har det med forløbet, så du har mulighed for at give udtryk for hvad du synes der fungerer godt, og hvad der ikke fungerer så godt for dig, hvor vi så kan tage en snak om tingene og gøre forløbet bedre fremadrettet.

- At gøre det til en vane

Vi ved jo, at hvis man skal blive bedre til noget, så må man indstille sig på at øve derhjemme. Men for mange er det oftest svært at motivere sig selv til at få øvet nok. Når man modtager privatundervisning i et instrument bliver ansvaret ofte overladt til eleven i forhold til at få øvet sig, med det resultat at nogen har "viljen" og kommer i mål, mens andre falder fra. Men forskningen siger faktisk, at vi kan arbejde med vores vaner og adfærd, så vi kommer i mål med det som er svært at komme i gang med. Hvis det er et behov for dig, så vil noget af undervisningen dreje  sig om, hvordan du skaber de bedste forudsætninger for at gøre det til en vane at øve dig, så du holder ved i længden. Med udgangspunkt i forskning fra psykologi og praksiserfaring får du overkommelige hjemmeopgaver, der lidt efter lidt indarbejder vanen i at få øvet, og opbygger motivation, som vil hjælpe dig i mål på lang sigt. Redskaberne som du får med dig, er også nogen du kan bruge i andre områder af din hverdag. Jeg kan også introducere dig til forskellige læringsstrategier, der gør tilegnelsen af nyt materiale på instrumentet mere effektivt, hvis du er motiveret for det.

Tøv ikke med at kontakte mig og hør nærmere, hvis du tænker det er noget for dig, eller eventuelt dit barn :) 

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Thomas Mitchell Magnussen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Thomas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg er 24 år og læser kandidat i psykologi på Aalborg Universitet, hvor jeg har en særlig interesse for pædagogisk psykologi der omhandler hvordan mennesker lærer, og adfærdspsykologi hvor jeg er særligt optaget af tilegnelse af vaner. Undervisning er for mig ikke meget anderledes fra andet arbejde med mennesker. Jeg tror på at samspillet mellem underviser og elev giver det største udbytte af undervisningen og det er det jeg har et særligt fokus på i min undervisning.

Jeg har erfaring med at undervise elever i forskellige aldersgrupper fra 10 år og op igennem voksenårene. Jeg reflekterer altid løbende over et undervisningsforløb med en elev med henblik på at gøre undervisningen så god så mulig for den enkelte.

Jeg har selv spillet guitar i 13 år, og har fokuseret mest på akustisk guitar og fingerspil. Herigennem har jeg været med i et par singer-songwriter duoer, og jeg skriver p.t selv sange som solist.  


Musikunderviser Thomas  Mitchell Magnussen

Kontakt Thomas

Kontakt Thomas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked