Thomas Seidelin

260 kr.   30 min.

Steder

  Hjem: 2980 Kokkedal

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkLatinPopRockSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Thomas Seidelin

Videopræsentation

Personlig beskrivelse

Jeg har været guitarist i 30 år og har udgivet pladen A brighter day, som er egen guitarmusik primært indenfor folk genren. I de senere år har jeg skrevet sange på dansk og engelsk i genrerne folk/country, pop og jazz. Jeg underviser alle i akustisk guitar begyndere og øvede.   

Som nybegynder får du en god start og en indføring i guitarens verden. Med den rette progression og bredde lærer jeg dig sange, akkorder, melodispil, noder og teknik som alt sammen er med til at gøre dig fortrolig med at spille guitar.

Som mere øvet guitarist, kan jeg vejlede dig i at finde dit eget udtryk. Jeg kan lære dig mere avancerede numre, improvisation, strums og fingerspil, tekniske øvelser der giver dig større sikkerhed og hurtighed..  

Som guitarist og sanger, kan jeg hjælpe dig med, hvordan du udvikler dit akkompagnementspil til de sange du godt kan lide at spille.

Jeg har gennem årene udviklet min egen spillestil som bl.a. er inspireret af guitarister som Finn Olafsson og Ander Roland, Jann Rørdam, Mikkel Nordsø (Acoustic Guitars), James Taylor, Eric Clapton, Robben Ford,  Mark Knopfler, John Mayer mfl. 

Pris: 250,- for 30 min.

Jeg ser frem til at høre fra dig

Thomas Seidelin 


Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Thomas Seidelin har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Thomas kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg tilbyder sangundervisning og stemmetræning til alle, der gerne vil blive bedre til at synge og arbejde seriøst med at udvikle deres egen stemme. Jeg underviser både børn og voksne.

Hensigten med undervisningen er at udvikle den naturlige og personlige stemme, hvor krop, følelser, åndedræt og stemme tilsammen skaber det samlede sanglige udtryk.

Vi arbejder med at udtrykke de kvaliteter, der er særlige for hver af os. 
Min undervisning er præget af humor, og en seriøs og professionel tilgang til det at synge. 

Sang og stemmetræning kan være noget for dig, hvis du kan genkende dig i et af følgende:  

- Du vil gerne blive bedre til at synge 

- Du savner større frihed eller gennemslagskraft, når du skal igennem med dit budskab 

- Du er nysgerrig på hvordan din krop og stemme hænger sammen  

Pris: 300,- for 40 min. 

Musikunderviser Thomas Seidelin

Kontakt Thomas

Kontakt Thomas gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked