Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Thomas Skovlund Hansen

300 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 8210 Århus V

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkFusionJazzKlassiskLatinPopReggaeRockSoulSwingWorld

Sociale medier

LinkedIn-profil for Thomas Skovlund Hansen

Personlig beskrivelse

Jeg er en ung og ambitiøs musiker, og det vil helt sikkert kunne mærkes positivt i min undervisning, fordi jeg brænder for det, jeg laver.

Det er vigtigt for mig, at min undervisning tager udgangspunkt i og tilpasses elevens personlighed, ønsker samt niveau. Derfor vil jeg, når undervisningen starter, først danne mig et indtryk af, hvilket niveau eleven er på, og jeg vil i samarbejde med eleven aftale, hvad vi skal arbejde med. Så bliver det mest interessant og givende for alle.

Jeg vil som en fast bestanddel af min undervisning arbejde med teknik samt teori/forståelse af musik, da det er forudsætningen for at man bliver bedre, uanset hvilket instrument man spiller på, og hvilken genre man arbejder med. Så bliver det nemlig sjovere at spille - og musik skal være sjovt!

Undervisningen skal som udgangspunkt foregå hos eleven eller i et øvelokale, eleven har til rådighed. Jeg kan tilrettelægge undervisningen enten som soloundervisning eller holdundervisning, og hvis 60 minutter er for lang eller kort tid, kan vi også sagtens finde ud af en anden løsning. 

Ring endelig til mig eller send mig en forespørgsel på mail - jeg ser frem til at høre fra dig/jer!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Thomas Skovlund Hansen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Thomas Skovlund kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg flyttede fra Billund til København i august 2014, efter at have færdiggjort STX. Nu går jeg på MGK (Musikalsk Grundkursus) på 1. år i Kødbyen med trombone/basun som hovedfag og klaver som bifag. Derudover har jeg hver uge sammenspil, teori/hørelære, SSB (sang, spil og bevægelse), musikkundskab og øvehold (hvor der undervises i gode måder at øve sig på).

Jeg har primært en rytmisk garderbaggrund fra Legoland Garden, hvor jeg har trådt mine barnesko. Jeg startede med at spille althorn, da jeg var 9 år gammel. Senere skiftede jeg til barytonhorn, og da jeg var 15 skiftede jeg til trombone. Det har jeg spillet lige siden. Det var i Legoland Garden, jeg for alvor blev interesseret i at spille blæserinstrumenter og at gøre noget mere ved musikken. En stor del af at spille i Legoland Garden er nemlig sammenholdet mellem de ældre og yngre gardister; de ældre lærer at formidle musik til de yngre for på den måde at opmuntre dem til og lære dem at blive bedre.

Derudover har jeg spillet klaver siden jeg var 6 år gammel, og jeg har erfaring inden for en bred vifte af rytmisk og klassisk musik og teori.

Jeg har også spillet på Billund Kulturskoles talentlinje i 4 år, hvor jeg har været med på sammenspilshold, modtaget soloundervisning i trombone og klaver, modtaget holdundervisning i teori og hørelære, spillet mange koncerter samt været med i større projekter (musicals mm.).

Endelig har jeg spillet med i et jazzband med mine venner fra Billund og omegn, hvor jeg har lært en masse om sammenspil i praksis, hvordan man kommunikerer og får mest muligt ud af sin tid sammen.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR