Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Thomas Vang Lindberg

100 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 8900 Randers

Favoritgenrer

BluesFolkJazzPopRock

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Thomas Vang Lindberg

Personlig beskrivelse

Hvis du gerne vil have en struktureret undervisning i klaver og eller guitar, er du kommet til det rigtige sted. Jeg er en 18-årig dreng fra Kristrup området, som gerne vil uddele af min erfaring til en der gerne vil lære, så skal du bare kontakte mig! :)

Jeg underviser i den praktiske del efter nogle bøger jeg selv har været med til at både skrive og teste. De er ikke publiceret, men de er rigtig gode. Den teoretiske del,  underviser jeg i efter nogle bøger som også bruges på de forskellige gymnasier i Musik på A niveau. 

Jeg underviser hos mig selv i 8960 Randers SØ.

Mit telefon nummer er: 22 27 55 77.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! :)

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Thomas Vang Lindberg har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Thomas Vang kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har spillet i musik hele mit liv, lige siden jeg var 4 faktisk. I det tidsforløb har jeg været rundt omkring: sang, klaver, guitar, trommer, bas guitar, forskellige messing instrumenter mm. Jeg har spillet på musikskolen i Randers i 12 år. Jeg har spillet i mange bands med mange forskellige genre, Blues, Rock, Jazz, Folk, Funk og Store forskellige Big bands og Orkestre.

Lige nu går jeg i 2.g på Paderup Gymnasium med Musik på A niveau, og vil gerne videre bagefter og undervise i musik på et Gymnasium eller et universitet.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR