Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Thórey P. Vigfúsdóttir

500 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 3600 Frederikssund

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesFolkFunkHiphop/RapJazzPopR&BRockSoul

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Thórey Ploder VigfúsdóttirLinkedIn-profil for Thórey Ploder VigfúsdóttirSoundCloud-profil for Thórey Ploder Vigfúsdóttir

Personlig beskrivelse

Jeg er sangerinde og sanglærer. Til dagligt underviser jeg i Frederikssund og omegn. Min passion som sanglærer er at hjælpe alle til at føle sig tilpas med deres egen stemme og BARE SYNGE !! De fleste sangere vælger et forløb á 8 gange, sådan at man kommer til sang hver uge eller hver anden uge.
Denne "klippekort-ordning" er billigere end 500 kr. per time. Se priserne på min hjemmeside: www.roest-coaching.dk
Jeg underviser i alle aldre, alle niveauer og alle stilarter.
Har du nogle spørgsmål, ønsker du en prøve lektion eller har du specielle ønsker til undervisningen, er du velkommen til at maile mig på: thorey@roest-coaching.dk
Jeg underviser sang "full - time" og glæder mig til at møde DIG!
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Thórey Ploder Vigfúsdóttir har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Thórey kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Efter en konservatorium uddannelse i dans (Island), startede mit arbejdsliv inden for det kunstneriske miljø. Jeg har bland andet medvirket som danser og sanger i musicals i Island og Spanien.

Da jeg bosatte mig i Danmark, startede jeg en uddanelse i sangteknik på Complete Vocal Institut i 2011. Herefter kom jeg ind på den 3 årige uddannelse samme sted. Den uddannelse fuldførte jeg, og er nu autoriseret komplet sangteknik underviser.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
 • MUUV.DK
 • Hybenvej 12
  2605 Brøndby
  Email: info@muuv.dk
  CVR 38654837

 • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR