Tobias B. Jacobsen

180 kr.   50 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

DiscoFolkFunkPopRockSoul

Personlig beskrivelse

Hej! Mit navn er Tobias, jeg er 21, og har spillet musik i 10 år. Jeg har spillet i forskellige bands helt fra hård rock til blød folk, været forsanger i et grunge band, og spillet elbas i et fusion band. Jeg har en bred smag og spiller til dagligt i bandet "We at sea" der indeholder mange interessante instrumentale figurer der er guf for den letøvede elev som skal mestre de basale rock ostinater der er altafgørende for bassister/guitarister. Musik er den store passion i mit liv og jeg er altid i gang med enten at øve klaver, spille akustisk guitar, eller elbas. Jeg er en stille og rolig, samt engageret fyr som ville synes det ville være helt fantastisk at få lov til at dele en læringsproces med dig som elev. Det er virkelig en rejse at begive sig ud i musikken og ikke bare lære at spille men at forstå alle aspekterne af den musik man interesserer sig for, dens kultur, dens tilhængere osv. alle disse ting bidrager til at give musikeren en forbindelse til det man spiller. Jeg vil tilrettelægge et program der fremhæver dine behov, og jeg vil understrege at jeg har oplevet både dårlige og dygtige undervisere, og jeg ved hvad man skal øve sig på for at blive bedre til sit instrument. Håber at høre fra dig!

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Tobias Bødker Jacobsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Tobias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Til daglig går jeg på musikvidenskab på Københavns universitet. Jeg er i gang med at afslutte andet semester på bachelor uddannelsen. Vi beskæftiger os med klaver, hørelære, kor, sangteknik osv. Det er en uddannelse med stor variation der tildeler den enkelte elev en dybere forståelse for musikken som praktisk og teoretisk fag, samt hvordan man forbinder disse. Jeg underviser to elever gennem firmaet "My Academy" i Engelsk A og Dansk A. Jeg har tidligere gået på en musikefterskole på fyn hvor vi var på to turnéer, fået topkarakter i musik og gået på musikskole i 6 år på min hjemstavn i Hillerød. Jeg har tilegnet mig læringsteknik gennem min uddannelse som i den grad kan overføres til en kreativ undervisnings praksis. Undervisningen kan foregå ude på Københavns Universitet Amager (KUA), hjemme hos mig, eller hjemme hos dig. Jeg kan garantere dig en underviser der synes at din udvikling er vigtigst, samt mange gode råd der kan forbedre dit spil og glæden ved musikken!
Musikunderviser Tobias  Bødker Jacobsen

Kontakt Tobias

Kontakt Tobias gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked