Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Tobias Hahn Madsen

100 kr. for 30 min.

Steder

  Hjem: 4000 Roskilde

Instrumenter

Favoritgenrer

BluesDiscoFunkHiphop/RapMetalPopPunkRock

Sociale medier

Facebook-profil for Tobias  Hahn Madsen

Personlig beskrivelse

Jeg hedder Tobias, har spillet trommer i 10 år og blev i sommers musisk-student fra Roskilde Katedralskole, hvor jeg udover at få spillet en masse musik også fik en bred teoretisk viden. Før gymnasiet gik jeg på Sejergaardsskolen og det var også her mit musiske eventyr startede.

Om du er ny til trommer, eller øvet, gør ikke nogen forskel for mig, fordi som underviser forventer jeg ikke andet af dig end at du kommer til dine timer, at du øver dig og har lyst til at lære nyt. Alle starter et sted og som meget andet begyndelse kan det være svært, men jeg vil gøre mit yderste for at undervisningen bliver udfordrende så du rykker dig, men samtidig sjov, så du får lyst til at lære mere.


Undervisningen vil bestå af trommespil inden for forskellige genrer hvor du naturligvis, hvis du har lyst, selv kan vælge hvilke du helst vil lære. Du vil komme til at lære forskellige sange for at give dig en god musisk forståelse, og så vil der også være stor fokus på teknik så du får opbygget nogle gode vaner i dit trommespil fra starten, og hvis du er øvet, vil målet selvfølgelig være at forbedre på din tekniske kunnen.

Ud over det praktiske trommespil vil der også være en smule rytmisk teori, om nodeværdier, taktarter og så videre så du får en bedre forståelse af hvad det er du spiller, i stedet for bare at spille det.

Som udgangspunkt foregår undervisningen hos mig i mit lokale i Svogerslev, men hvis du ønsker at det foregår hjemme hos dig selv kan dette også aftales mod ekstra betaling.


30 min. undervsining: 100,-

60 min. undervisning: 200,-

Klippekort: 10 X 30 min.: 900,-

Klippekort: 10 X 60 min.: 1800,-

Du læse mere på: Roskildetrommeskole.dk

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Tobias Hahn Madsen har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Tobias kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg begyndte at gå til trommeundervisning i 3. klasse og har lige siden spillet sammen med mange forskellige mennesker i forskellige bands. Jeg har deltaget i forskellige musicals hvor vi har spillet en masse forskellige genrer alt fra hård rock til jazz, pop og Disney-sange. Derudover har jeg også spillet i fritidsbands hvor jeg primært spillede rock.

Derudover har jeg som sagt haft musik i 3 år i gymnasiet.


Her er et lille klip fra en musical jeg spillede trommer i. Der kommer flere eksempler på musik jeg har spillet snart!

https://www.youtube.com/watch?v=4u6GGG0C84M

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR