Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Toke Hansenius

210 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 8230 Åbyhøj

Instrumenter

Favoritgenrer

FolkKlassiskWorld

Personlig beskrivelse

Jeg kan tilbyde ugentlig undervisning i både violin, bratsch og hørelære/ teori. Eleven vælger selv varigheden af hver lektion. Jeg tager 70 kr pr. 15 min. Undervisningen kan foregå hjemme hos mig eller hjemme hos eleven.

Jeg indretter min undervisning specielt efter den enkelte elevs evner og behov. Undervisningen kommer til at bestå af en sammensætning af forskellige metoder, teorier og øvelser som jeg finder relevante og har gode erfaringer med. Undervisningen kommer til at handle om at finde den måde at spille på som passer bedst for eleven, ligesom den kommer til at handle om at udvikle en personlig musikalitet. Det vigtigste er at eleven gennem egen refleksion med vejledning fra læreren når sine mål. Undervisningen vil også komme til at handle om spilleglæde, og hvordan man gennem struktur og god øveteknik kan få et godt forhold til sin violin.

Jeg kan kontaktes gennem denne sides kontaktsystem eller på telefon: 28 58 11 84

Jeg er meget fleksibel, så ring og spørg hvis du har nogle særlige ønsker.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Toke Hansenius har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Toke kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg studerer på Det Jyske Musikkonservatorium ved Mo Yi. Tidligere har jeg studeret på MGK i Viborg ved Roberto Sarno. Jeg er opdraget på violinen efter den meget anerkendte Suzuki metode, som jeg også vil bruge elementer fra i min undervisning. Min første violinlærer var Søren Steensgaard (Underviser i Suzuki på Aarhus musikskole). På OrkesterEfterskolen studerede jeg ved Mikkel Lundkvist.

Jeg spiller violin og bratsch som fast medlem i Det danske Ungdomsensemble (DUEN)

Jeg er vinder af Skiveegnens Musiklegat 2015.

 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR