Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Toke Stryhn

300 kr. for 45 min.

Steder

  Hjem: 2860 Søborg

Favoritgenrer

BluesFunkJazzKlassiskLatinPopR&BRockSoulSwing

Personlig beskrivelse

Jeg har spillet både rytmisk og klassisk klaver i over 20 år. Mit speciale er boogie woogie, rock'n'roll og blues, men jeg spiller også jazz og klassisk musik. I min undervisning tager jeg udgangspunkt i elevens ønsker og evner. Teori vil indgå i undervisningen, når det er relevant, og i det omfang eleven ønsker det. Lektionerne kan både foregå på en fast ugedag, eller aftales fra gang til gang, alt efter elevens ønsker. www.musikogrytmik.dk
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Toke Stryhn har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Toke kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Udover mine privatelever underviser jeg nogle gange i Gentofte og Gladsaxe Musikskole og har både erfaring med undervisning af børn og voksne. Jeg er uddannet kandidat på musikvidenskabligt institut og har gået 3 år på MGK i Helsingør, hvor blandt jeg modtog undervisning i sang, trommer samt rytmisk og klassisk klaver og hørelære/teori. Herudover har jeg studeret musik på den rytmiske højskole samt på diverse musikkurser i 3 år inden MGK.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR