Tony Moreaux Charon

225 kr.   45 min.

Steder

  Hjem: 2200 København N

Favoritgenrer

BluesDanceFusionHiphop/RapJazzLatinPopR&BReggaeWorld

Billeder

Sociale medier

Facebook-profil for Tony Moreaux Charon

Personlig beskrivelse

Jeg er cubaner og født i Guantanamo i en familie af musikere og sangere. Jeg startede min professionelle karriere i 1997 og kom til Danmark i 2000, hvor jeg startede på Rytmisk Musikkonservatorium. I de senere år jeg turneret over hele verden med Afro-Cuban All Stars.

Rytmen er i mit blod og DNA. Jeg elsker at spille og danse, og jeg ønsker at videregive den livsglæde og energi, jeg finder i musikken.

Jeg underviser børn, unge og voksne i alle aldre i perkussion, stomp og rytmik.

Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Tony Moreaux Charon har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Tony kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Jeg har studeret på konservatoriet i Cuba og på Rytmisk Musikkonservatorium i København.

Igennem min musikalske karriere har jeg spillet med en række verdenskendte og anerkendte kunstnere som bl.a. George Benson, Juan de Marcos (stifter og leder af Buena Vista Social Club), Roy Hargrove, Alexander Abreu og Luis Conte, og jeg har desuden delt scene med flere af de største cubanske orkestre som Habana de Primera, Pupy y Los que Son Son, Bamboleo, Klimax, m.fl. I Danmark har jeg bl.a. spillet med Burhan G, Rasmus Seebach, Caroline Henderson, Outlandish og KNA Connected.

Min diskografi inkluderer indspilninger med bl.a. Afro-Cuban All Stars, Alexander Abreu, Carlos Manuel y su Clan, Eliel Lazo, Grupo Danson, Chucho Valdes, Picason, Latin Dance Band og det Norske Radioorkester. 


Musikunderviser Tony Moreaux Charon

Kontakt Tony

Kontakt Tony gratis, let og uforpligtende i dag gennem MUUV, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb.

Send besked