Ny version af MUUV udgivet  Læs mere her

Torben Scharling

200 kr. for 60 min.

Steder

  Hjem: 2300 København S

Favoritgenrer

AmbientBluesDanceDiscoElektroniskFolkFunkFusionHiphop/RapJazzKlassiskMetalPopPunkR&BReggaeRockSoulSwingWorld

Billeder

Personlig beskrivelse

Torben Scharling er en 29 år gammel musiker & filmfotograf, med speciale i el-bas, vokal, klaver / synth, Fotografi og videoproduktion. Torben begyndte at spille og modtage undervisning i klassisk violin og klaver i en alder af 5, og fortsatte dette i 7 år. I en alder af 14, begyndte han at få undervisning i basguitar, teori, rytme, og har også eksperimenteret med at spille trommer i et metal band i Alabama, elektrisk guitar og sang. Efter hjemkomst til Danmark, påbegyndte han en intensiv bas og generel musik instruktions-kursus i København, og snart begyndte han at erstatte og senere overtage sin bas lærers yngre elever. Han spillede også i et par progressive metal bands som bassist, med sin håndlavede 5-strenget båndløs bas. Startede en jazz trio, derefter en funk trio, og spillede bas på forskellige jam-steder i København. Nu udover at arbejde som en bas lærer, øver Torben til en kommende en-mands multi-instrumentalistisk musik show, som er en nedkogning af 24 år af sit musikalske liv. Hvor flere forskellige stilarter af musik inkorporeres, forskellige spillemåder, forskellige instrumenter, publikums deltagelse, improvisation o.a. vil indgå – alle optrådt live med en loop pedal og to bærbare computere. Derudover spiller Torben professionelt bas og kor i et cover-band, med ugentlige jobs.
Skriv anmeldelse

Anmeldelser

Torben Scharling har ingen anmeldelser på MUUV endnu. Har du modtaget undervisning fra Torben kan du skrive en anmeldelse her.

Uddannelse og baggrund

Se ovenstående.
 Send besked

Kontakt mig her

Kontakt mig gratis, let og uforpligtende gennem MUUV i dag, hvis du ønsker at høre mere om et eventuelt undervisningsforløb. Du skal blot benytte knappen nedenfor.

Send besked
  • MUUV.DK
  • Hybenvej 12
    2605 Brøndby
    Email: info@muuv.dk
    CVR 38654837

  • MUUV på Facebook   MUUV på YouTube   MUUV på Instagram   MUUV på CVR